Η Kreisel Electric έδειξε το ηλεκτρικό Humvee στα εγκαίνια του νέου της R&D κέντρου στο Rainbach της Αυστρίας. Επίτιμος καλεσμένος ήταν ο Σβαρτσενέγκερ.

O Σβαρτσενέγκερ είπε: «Η Kreisel Electric ηλέκτρισε πέρσι το χειμώνα την G-Class μου και τώρα ένα Hummer. Αν η Kreisel συνεχίσει με αυτό το ρυθμό, θα μπορώ σύντομα να πετάω εδώ από το LA με ένα ηλεκτρικό αεροπλάνο.».

Ο Σβαρτσενέγκερ και το ηλεκτρικό Hummer (+vid)

2.576 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2017)

Το όνειρο του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ για ένα ηλεκτροκίνητο Hummer H1, πραγματοποιήθηκε, αν και ακόμα παραμένει ένα πρωτότυπο όχημα 3,3 τόνων! Δείτε το Humvee αλλιώς, όπως το έφτιαξε η αυστριακή Kreisel Electric…

Η αυστριακή Kreisel Electric εκπλήρωσε το όνειρο του `Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ για ένα ηλεκτροκίνητο Hummer H1. Το ηλεκτρικό μοτέρ που τοποθέτησε η φίρμα στο γιγάντιο όχημα έχει ισχύ 490 ίππων, ενώ οι μπαταρίες των 100 KWh του παρέχουν αυτονομία σχεδόν 300 χιλιομέτρων.
 
Η Kreisel Electric έδειξε το ηλεκτρικό Humvee στα εγκαίνια του νέου της R&D κέντρου στο Rainbach της Αυστρίας. Επίτιμος καλεσμένος ήταν ο Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος είπε: «Η Kreisel Electric ηλέκτρισε πέρσι το χειμώνα την G-Class μου και τώρα ένα Hummer. Αν η Kreisel συνεχίσει με αυτό το ρυθμό, θα μπορώ σύντομα να πετάω εδώ από το LA με ένα ηλεκτρικό αεροπλάνο.».
 
Το Hummer της Kreisel δεν είναι προς το παρόν παρά ένα πρωτότυπο, το οποίο όμως προέκυψε με δύο μήνες δουλειά. Διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν μπροστά και έναν πίσω, ζυγίζοντας έτσι 3.300 κιλά! Παρόλα αυτά υπόσχεται τελική ταχύτητα 120 χλμ./ώρα.
   
Το νέο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της Kreisel έχει εμβαδόν σχεδόν 7.000 τ.μ. Ο χώρος διαθέτει εργαστήριο και είναι ικανός να χωρέσει λίγα αυτοκίνητα προς παραγωγή, ενώ του χρόνου θα προσληφθούν περισσότερα από 200 άτομα. Προηγούμενες δουλειές της Kreisel είναι το Brabus Ultimate E Concept από τη φετινή έκθεση της Φρανκφούρτης, αλλά και η ρέπλικα της Porsche 910.
 
Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε ο `Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda