2 φωτογραφίες »

Οι εικόνες δεν αποτελούν επίσημο προϊόν της εταιρείας, αλλά ανεξάρτητα σχέδια από την ιστοσελίδα Kolesa.

Ο «αιχμηρός» σχεδιασμός του νέου Jeep Grand Cherokee

3.282 Επισκέψεις στο άρθρο (7/7/2020)

Η νέα γενιά του Grand Cherokee είναι έτοιμη και περιμένει την απόφαση της Jeep για να κάνει την εμφάνισή της, αλλά πριν από τότε ανεξάρτητα σχέδια έρχονται για να δείξουν την εξωτερική εμφάνιση που θα έχει το νέο SUV.


Οι εικόνες δεν αποτελούν επίσημο προϊόν της εταιρείας, αλλά ανεξάρτητα σχέδια από την ιστοσελίδα Kolesa, η οποία αφαίρεσε ψηφιακά το καμουφλάζ πάνω από το μοντέλο, προσφέροντας μία προεπισκόπηση του τι πρόκειται να δούμε όταν θα λάβουν χώρα τα επίσημα αποκαλυπτήρια.
 
Μένοντας στα σχέδια, η γενική εμφάνιση του νέου Grand Cherokee δεν αλλάζει πάρα πολύ. Οι πιο εμφανείς αλλαγές είναι στο μπροστινό μέρος όπου η γρίλια είναι πιο όρθια, ενώ τα φωτιστικά σώματα έχουν αιχμηρές άκρες. Το κάτω μέρος του προβόλου είναι παρόμοιο με ορισμένες παραλλαγές του υπάρχοντος μοντέλου, έχοντας ένα ζευγάρι άγκιστρα ρυμούλκησης και πλέγμα. Το στυλ στο προφίλ παραμένει ίδιο, ενώ τα σχέδια παρουσιάζουν και το πίσω μέρος. Στην «ουρά» υπάρχουν νέα φωτιστικά σώματα σε ταιριαστό σχεδιασμό με αυτά του εμπρόσθιου μέρους, ενώ βλέπουμε πως έχουν τοποθετηθεί και τραπεζοειδείς απολήξεις εξάτμισης.
 
Όταν το Grand Cherokee κάνει την εμφάνισή του θα πρέπει να γνωρίζουμε πως θα είναι βασισμένο στην πλατφόρμα που υποστηρίζει την Alfa Romeo Stelvio, η οποία θα του επιτρέψει να διαθέτει στο εσωτερικό του και τρίτη σειρά καθισμάτων.
 
Στους κινητήρες οι επιλογές θα είναι αρκετές μεταξύ αυτών και ο τούρμπο τετρακύλινδρος 2,0 λίτρων που θα εμφανιστεί στο βασικό μοντέλο. Κλείνοντας να πούμε πως σημαντικές αναμένονται και οι αλλαγές στο εσωτερικό με το σύστημα ψυχαγωγίας Uconnect να είναι ένα από τα νέα χαρακτηριστικά.
 
Μέχρι στιγμής η Jeep δεν έχει γνωστοποιήσει επίσημα κάποια ημερομηνία αποκάλυψης του μοντέλου.  

MORIAKOS CORAL GAS
ΜΟΤΟ