Βλέπετε το VW e-Bugster Concept που έκανε ντεμπούτο το 2012.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Βλέπετε το VW e-Bugster Concept που έκανε ντεμπούτο το 2012.

Ο επικεφαλής της VW δεν αποκλείει το ηλεκτρικό Beetle!

1.963 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2022)

Ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής του Beetle άφησε ο επικεφαλής της Volkswagen, αλλά ως ηλεκτρικό αυτοκίνητο βασισμένο στην ΜΕΒ πλατφόρμα του γερμανικού κολοσσού!

Ξανά στο προσκήνιο το Beetle

Η παραγωγή του Volkswagen Beetle, του δημοφιλούς ανά τον κόσμο «σκαραβαίου» έχει εδώ και καιρό τερματιστεί από την γερμανική μάρκα που βρίσκεται ήδη στο δρόμο του εξηλεκτρισμού της. Θα μπορούσε ωστόσο πρακτικά το ιστορικό μοντέλο να επιστρέψει με μία νέα γενιά για να συνεχίσει την μακρόχρονη ιστορία του;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιθανή η επιστροφή ως ηλεκτρικό

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα την έδωσε ο ίδιος ο Διευθύνων Σύμβουλος της VW, Herbert Diess, ο οποίος μέσω της πλατφόρμας Reddit δέχτηκε και απάντησε σε ερωτήσεις φίλων της μάρκας. Σχετικά λοιπόν με ενδεχόμενη επιστροφή του Beetle ως ηλεκτρικό και κατά πόσο αυτό το σενάριο είναι ρεαλιστικό απάντησε: «Το πιο συναισθηματικό αυτοκίνητο στην ιστορία μας είναι σίγουρα το microbus. Αυτή ήταν η πρώτη μου προτεραιότητα από όλα τα μοντέλα για να το επαναφέρω στη ζωή (μέσω του ηλεκτρικού ID. Buzz). Αλλά ναι, πολλά άλλα ιστορικά αυτοκίνητα είναι δυνατόν να επιστρέψουν στην κλιμακούμενη πλατφόρμα MEB μας».    

Είχαν υπάρξει νέες φήμες στο παρελθόν

Μπορεί η δήλωση αυτή να μην είναι σε καμία περίπτωση επιβεβαίωση, αλλά σίγουρα αφήνει ανοιχτή την πόρτα για την αναβίωση του Beetle, επιβεβαιώνοντας όμως παράλληλα πως είναι κάτι που έχουν σκεφτεί τα στελέχη της VW. Αξίζει να σημειωθεί πως παρόμοιες δηλώσεις είχε κάνει και το 2018 όταν είχαν φουντώσει οι φήμες για την κατασκευή ηλεκτρικού «σκαραβαίου».

Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
moto