10 φωτογραφίες »

Εκπλήσσει ευχάριστα η καμπίνα της νέας Fabia, χάρη στα υψηλά ποιοτικά στάνταρ και την εξαιρετική συναρμογή.

Εσωτερικό, Χώροι & Τεχνολογία

44.439 Επισκέψεις στο άρθρο (25/8/2021)

Σε κερδίζει με την ποιότητα και την τεχνολογία 


Το τεχνολογικό υπόβαθρο της καμπίνας φανερώνεται μέσω της οθόνης αφής του infotainment εώς 9,2ΆΆ και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών.

Το τεχνολογικό υπόβαθρο της καμπίνας φανερώνεται μέσω της οθόνης αφής του infotainment εώς 9,2ΆΆ και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ένα από τα μεγάλα ατού της νέας Fabia είναι η καμπίνα της. Σε μια κατηγορία που οι εταιρείες για λόγους κόστους συνηθίζουν να χρησιμοποιούν πιο λιτά υλικά στην καμπίνα, η Skoda τοποθετεί σκληρά αλλά καλής ποιότητας υλικά στο ταμπλό, καθώς και υφασμάτινες επενδύσεις στο μπροστινό τμήμα του. Φυσικά όπως σε κάθε μοντέλο του ομίλου δεν τίθεται αμφισβήτηση στην άψογη δουλειά που έχει γίνει στο κομμάτι της συναρμογής και του φινιρίσματος.

Σχεδιαστικά το εσωτερικό της Fabia θυμίζει πολύ αυτό του Kamiq, με μεγάλη (από 6 έως 9,2 ίντσες) οθόνη στο κέντρο, αλλά και προαιρετικό ψηφιακό πίνακα οργάνων με διαγώνιο 10,25 ιντσών, όπου στις πλευρές του περιβλήματος του θα συναντήσουμε ολόγραφος τη λέξη FABIA. Μοναδικό χαρακτηριστικό της νέας Fabia είναι οι κυκλικοί αεραγωγοί, ενώ όπως έχουμε δει στα τελευταία μοντέλα της φίρμας το τιμόνι είναι δυάκτινο.

Με τα σύγχρονα συστήματα του ομίλου
Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, αξίζει να αναφερθούν η κορυφαία ασφάλεια, με έως 9 αερόσακους και τα πλέον σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδηγού του ομίλου, με προεξάρχον το Travel Assist, ένα σύστημα το οποίο παρέχει αυτόματη υποστήριξη με διαμήκη και πλευρική οδήγηση, αλλά και το σύστημα πολυμέσων με πλήρεις δυνατότητες συνδεσιμότητας, φωνητικό έλεγχο και αναγνώριση χειρονομιών, καθώς και υπηρεσίες SKODA Connect.

Τα επίπεδα εξοπλισμού Active, Ambition και Style θα είναι διαθέσιμα από το λανσάρισμα στην αγορά, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει μια σπορ έκδοση Monte Carlo. Ανάμεσα στα ιδιαίτερα στοιχεία εξοπλισμού που θα συναντήσουμε ανάλογα της έκδοσης περιλαμβάνονται ένας νέος φωτισμός περιβάλλοντος LED, διζωνικός κλιματισμός Climatronic, και θερμαινόμενο παρμπρίζ και δερμάτινο τιμόνι.

Χώροι μικρομεσαίου και πρακτικότητα που σκίζει
Τα ατού της καμπίνας συνεχίζονται και στον τομέα των χώρων, όπου το μεγάλο μεταξόνιο έχει δημιουργήσει μια πολύ ευρύχωρη δεύτερη σειρά καθισμάτων, με το διαθέσιμο χώρο για τα γόνατα να συγκαταλέγεται στους τοπ της κατηγορίας.  Κάτι που αναμένουμε να επαληθεύσουμε και στην αναλυτική δοκιμή που θα κάνουμε μελλοντικά.

Πέρα από τους χώρους εξαιρετική είναι και η πρακτικότητα της καμπίνας με 16 μικροαποθηκευτικούς χώρους, συνολικής χωρητικότητας 108 λτ., καθώς επίσης και των συνολικά 43 Simply Clever λύσεων, όπως το άγκιστρο για κάρτες στην κεντρική κονσόλα ή τις κρυμμένες ομπρέλες στις πόρτες.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto