Το νέο Opel Vivaro εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με την οδική του συμπεριφορά την ίδια στιγμή που εμφανίζει βελτιωμένο σε όλους τους τομείς.

Το νέο Opel Vivaro εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με την οδική του συμπεριφορά την ίδια στιγμή που εμφανίζει βελτιωμένο σε όλους τους τομείς.

Οδηγούμε το νέο Opel Vivaro

2.365 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2014)

Στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής του παρουσίασης στους εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου, βρεθήκαμε στην Γερμανία και σας μεταφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις πίσω από το τιμόνι του νέου Opel Vivaro.

Σύμφωνα με τα όσα μας

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

αποκάλυψαν οι υπεύθυνοι της Opel κατά τη διάρκεια της πανευρωπαϊκής παρουσίασης τηςνέας γενιάς του Vivaro στη Γερμανία, στόχος της εταιρείας είναι η αύξηση τωνπωλήσεων στον κλάδο των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων κατά 80% έως το 2022.Δηλαδή, η Opel ευελπιστεί να αυξήσει τις πωλήσεις της από 83.000μονάδες μέσα στο 2013 στις 150.000 μονάδες μέσα στην επόμενη 8ετία.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένανεντυπωσιακό στόχο ωστόσο, αν αναλογιστεί κανείς την μεγάλη ανάπτυξη της αγοράςτων ελαφρών επαγγελματικών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, η οποία αναμένεται νασυνεχιστεί μέσα στα επόμενα έτη, δεν πρόκειται και για ακατόρθωτο εγχείρημα.Εξάλλου πρόκειται για επίσημη θέση των υπευθύνων της γερμανικήςαυτοκινητοβιομηχανίας που έχει βασιστεί σε πορίσματα και μελέτες και όχι σεεικασίες.

Αν μάλιστα κανείςσυνυπολογίσει την εντυπωσιακή αναβάθμιση του νέου Opel Vivaroσε όλους τους τομείς (το 70% του οχήματοςέχει μεταβληθεί πλήρως), τότε καθίσταται σαφές πως τα φιλόδοξα σχέδια της Opel έχουν…στέρεες βάσεις.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: 

Hyundai
4green