Συνολικά η καμπίνα είναι αρκετά ποιοτική. Μας άρεσε ιδιαίτερα το μαλακό υλικό που σκεπάζει το ταμπλό, από το συνοδηγό μέχρι και όλο το «στέγαστρο» του πίνακα οργάνων.

H μεγάλη οθόνη αφής (έως 9,2 ίντσες) στο κέντρο του ταμπλό δίνει ένα high-tech αέρα στην καμπίνα του Kamiq.

To ίδιο επίσης ισχύει και για τον προαιρετικό ψηφιακό πίνακα οργάνων με διαγώνιο 10,25 ιντσών.

Εσωτερικό: Ευχάριστη έκπληξη η απτή ποιότητα

41.839 Επισκέψεις στο άρθρο (27/8/2019)

Η αλήθεια είναι πως στην κατηγορία των B-SUV οι εταιρείες για λόγους κόστους συνηθίζουν να χρησιμοποιούν πιο λιτά υλικά στην καμπίνα. Η Skoda διαφοροποιείται σε αυτό το κομμάτι, ακόμα και απέναντι στον εσωτερικό ανταγωνισμό, τοποθετώντας μαλακό υλικό στο ταμπλό του Kamiq όπως και στην περίπτωση του Scala. Όχι μαλακή επένδυση, αλλά μαλακό υλικό, να το τονίσουμε αυτό. Φυσικά όπως σε κάθε μοντέλο του ομίλου δεν τίθεται αμφισβήτηση στην άψογη δουλειά που έχει γίνει στο κομμάτι της συναρμογής και του φινιρίσματος. Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκαναν τα καθίσματα, με την πρωτότυπη τριγωνική σχεδίαση χωρίς προσκέφαλο, τα οποία μάλιστα αποδείχθηκαν και ιδιαιτέρως βολικά
 
Καλώς ήρθατε σε ένα ψηφιακό κόσμο
Σχεδιαστικά το εσωτερικό του Kamiq θυμίζει πολύ το Scala, με μεγάλη (έως 9,2 ίντσες) οθόνη στο κέντρο αλλά και προαιρετικό ψηφιακό πίνακα οργάνων με διαγώνιο 10,25 ιντσών, δίνοντας ένα high-tech αέρα στην καμπίνα, ενώ παράλληλα υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες διασύνδεσης, με πρόσβαση στο ίντερνετ, ενώ η λίστα με τα Highlights περιλαμβάνει το ηχοσύστημα 10 ηχείων και 405 Watts.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

AUTOFIT PASXA
4green