Αρκετά αναπαυτικά τα καθίσματα με την ιδιαίτερη σχεδίαση να συμβάλει στην αισθητική αναβάθμιση της καμπίνας.

Η αίσθηση που μας άφησε το πίσω διάζωμα της καμπίνας είναι πως μπορούν να χωρέσουν τρεις ενήλικες.

Δε λείπουν από το Kamiq οι «Simply clever» λύσεις της Skoda, όπως πτυσσόμενο προστατευτικό για την η προστασία των θυρών από μικροεκδορές όταν ανοίγουν οι πόρτες.

Χώροι-πρακτικότητα: Δείχνει και το έχει!

41.804 Επισκέψεις στο άρθρο (27/8/2019)

Η Skoda συνηθίζει να προικίζει τα μοντέλα της με γενναιόδωρους χώρους, που συχνά συγκρίνονται με αυτούς ανώτερης κατηγορίας. Το Kamiq πέρα από την αίσθηση που μας έδωσε πως έχει όντως πολύ καλούς χώρους, ικανούς να φιλοξενήσουν πέντε ενήλικες, έχει και τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να το πετύχει. Με μεταξόνιο στα 2.651 χλστ., το Kamiq τοποθετείται αρκετά πάνω από τα ξαδέρφια του, το T-Roc και το Arona (2.590 και 2.566 χλστ. αντίστοιχα), σημάδι που επαληθεύει την αίσθηση μας. Αυτό που ίσως προβληματίσει είναι ότι το τούνελ της μετάδοσης είναι ιδιαίτερα υψηλό. Τέλος, το πορτ-μπαγκάζ είναι τετραγωνισμένο, έχει διπλό δάπεδο και χωρητικότητα 400 λίτρων.
 
 Με τις γνωστές simply clever λύσεις
Φυσικά το «παρών» δηλώνουν και οι «Simply clever» λύσεις της Skoda, που έχουμε συνηθίσει και από τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας. Έτσι και στο Kamiq θα συναντήσουμε την «καβατζωμένη» ομπρέλα στο εσωτερικό της πόρτας του οδηγού, ένα πτυσσόμενο προστατευτικό για την προστασία των θυρών από μικροεκδορές όταν αυτές ανοίγουν, ενώ προαιρετικά θα συναντήσουμε ηλεκτρική πέμπτη πόρτα, καθώς και ηλεκτρικό κοτσαδόρο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

OPEL NEA MONTELA
test center