Το Κamiq οπτικά να δείχνει σαν μια μίξη υπερυψωμένου χατσμπακ-στέισον βάγκον με SUV.

Χτισμένο στην πλατφόρμα MQB του Group, το νέο compact SUV έχει μήκος 4,241 μ., πλάτος 1,793 μ. και ύψος 1,531 μ., ενώ στο αμάξωμα κυριαρχούν οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και οι «καθαρές» γραμμές.

Μείγμα από διαφορετικές κατηγορίες

41.828 Επισκέψεις στο άρθρο (27/8/2019)

Το Κamiq αυτή τη στιγμή είναι το μακρύτερο και παράλληλα το πιο χαμηλό από τα B-SUV του ομίλου του, με αποτέλεσμα οπτικά να δείχνει μια μίξη υπερυψωμένου χατσμπακ-στέισον βάγκον με SUV. Χτισμένο στην πλατφόρμα MQB του Group, το νέο compact SUV έχει μήκος 4,241 μ., πλάτος 1,793 μ. και ύψος 1,531 μ., ενώ στο αμάξωμα κυριαρχούν οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και οι «καθαρές» γραμμές, με τις έντονες ακμές των πλευρικών τμημάτων να βάζουν στο παιχνίδι και τον δυναμισμό. Οι διαιρούμενοι προβολείς, προαιρετικά full-LED,  αποτελούν το high-light της σχεδίασης και το στοιχείο που τονίζει τη διαφορετικότητα του νέου Kamiq από τα υπόλοιπα SUV της φίρμας.

Πηγαίνοντας προς τα πίσω οι σχεδιαστές επέλεξαν τροχούς 16 έως 18 ιντσών για να εξοπλίσουν το Kamiq, ενώ στην καθαρά πίσω όψη, τοποθετήθηκαν φώτα σχήματος «C» α λα Scala, ενώ όπως και στο μικρομεσαίο μοντέλο, έτσι και εδώ το λογότυπο «Skoda» φιγουράρει με μεγάλα γράμματα στο μέσον της πέμπτης θύρας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ELASTIKA 2024
Audi