Κτισμένο πάνω στην MQB πλατφόρμα του ομίλου VW, το Karoq είναι πλήρως εναρμονισμένο με τη σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της τσέχικης φίρμας θυμίζοντας Kodiaq σε μικρογραφία.

Το Skoda Karoq έχει πολύ καλή ποιότητα στην κύλιση στοιχεία, που βοηθά στην άνεση των επιβατών.

Η ικανή απόσταση από το έδαφος (172 χλστ.) επιτρέπει στο Karoq τις light εξορμήσεις μακριά από το κλεινόν άστυ.

Οδηγούμε το νέο Skoda Karoq

26.561 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2017)

«Οργώνουμε» τη Σικελία και τις περιοχές γύρω από Παλέρμο με το ολοκαίνουργιο Karoq, το μικρομεσαίο SUV της Skoda, που όντας ουσιαστικά ένα μικρότερο Kodiaq έρχεται να προκαλέσει πονοκέφαλο στους ανταγωνιστές του.

What is new
- Μικρομεσαίο SUV  
- Το πρώτο Skoda με ψηφιακό πίνακα oργάνων
- Έμφαση στην πρακτικότητα
- Από 1,0 λτ. και έως 190 άλογα
- Προς το παρόν 4Χ4 μόνο με 2λιτρο diesel
- Τον Γενάρη του 2018 στην Ελλάδα από 19.900 ευρώ 

Ένα χρόνο σχεδόν μετά την παρουσίαση του επιβλητικού Kodiaq, η Skoda επανέρχεται με ένα μικρότερο SUV, το Karoq, που ουσιαστικά αποτελεί και τον διάδοχο του Yeti, από το οποίο όμως είναι αισθητά μεγαλύτερο. Κτισμένο πάνω στην MQB πλατφόρμα του ομίλου VW, το Karoq είναι πλήρως εναρμονισμένο με τη σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της τσέχικης φίρμας θυμίζοντας Kodiaq σε μικρογραφία, ειδικά από μπροστά και από το πλάι. Το μήκος του Karoq είναι στα 4.382 χλστ. (στα μέτρα του SEAT Ateca δηλαδή), τη στιγμή που το πλάτος είναι στα 1.841 χλστ. και το ύψος στα 1.605 χλστ. Το μεταξόνιο εκτείνεται στα 2.638 χλστ. (στο 4x4 είναι 2.630 χλστ.).

Τον Γενάρη στην Ελλάδα
Το νέο Skoda Karoq θα λανσαριστεί στη χώρα μας τελικά τον Ιανουάριο του 2018 από 19.900 ευρώ για την βενζινοκίνητη έκδοση 1,0 TSI 115 PS Ambition. Διαβάστε πως προέκυψε το όνομά του, αλλά και περισσότερα για τις εκδόσεις και τις τιμές του νέου Skoda Karoq στο AutoΤρίτη, που κυκλοφορεί την επόμενη Τρίτη 31/10.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

AUTOFIT PASXA
OPEL