Το εσωτερικό του Fiat 500e διακρίνεται για το νεανικό, trendy και high-tech χαρακτήρα του.. Τα σκληρά πλαστικά και τα ανακυκλωμένα-φιλικά προς το περιβάλλον υλικά έχουν καλό φινίρισμα και η συναρμογή
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εσωτερικό του Fiat 500e διακρίνεται για το νεανικό, trendy και high-tech χαρακτήρα του.. Τα σκληρά πλαστικά και τα ανακυκλωμένα-φιλικά προς το περιβάλλον υλικά έχουν καλό φινίρισμα και η συναρμογή τους εκ πρώτης όψεως έδειξε στιβαρή. Η καμπίνα είναι πιο ευρύχωρη και πρακτική από ποτέ.

Εσωτερικό: High-tech, καλοφτιαγμένο και πιο ευρύχωρο

49.362 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2020)

Όπως και στο εξωτερικό του, έτσι και στο εσωτερικό, το Fiat 500e παρουσιάζει ένα εντελώς νέο προφίλ. Το νέο ταμπλό επεκτείνεται οριζόντια και ενσωματώνει την οθόνη αφής 10,25 ιντσών καθώς και μια σειρά κουμπιών με λογική πλήκτρων πιάνου ενώ τον high-tech χαρακτήρα του ενισχύει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και το «προχωρημένο» σύστημα infotainment UCONNECT5, που λειτουργεί με φωνητικές εντολές και ως προσωπικός ψηφιακός βοηθός που ανταποκρίνεται στην προσφώνηση «Hey Fiat»,  προσφέροντας φυσικά πλήρη συνδεσιμότητα και κορυφαίες δυνατότητες, όπως over-the-air αναβαθμίσεις και προσθήκη εντολών Alexa. Η αύξηση των εξωτερικών διαστάσεων του Fiat 500e έχει δώσει περισσότερο «αέρα» στους επιβάτες και αυτό το διαπιστώνεις τόσο στα γόνατα, όσο και στα κεφάλια. Δεν έγινε  Hyundai i10, αλλά η βελτίωση είναι εμφανής. Ο χώρος πάντως παραμένει μικρός στα 185 λίτρα.

Πρακτικό το ντουλαπάκι ανάμεσα στα καθίσματα, αλλά το να πρέπει να είναι πάντα εκεί το ασύρματο κλειδί και όχι στην τσέπη π.χ. δεν είναι τόσο βολικό.

Πρακτικό το ντουλαπάκι ανάμεσα στα καθίσματα, αλλά το να πρέπει να είναι πάντα εκεί το ασύρματο κλειδί και όχι στην τσέπη π.χ. δεν είναι τόσο βολικό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green