Οι μισοί από τους αγοραστές του ID.3 δεν είχαν ποτέ VW

Οι μισοί από τους αγοραστές του ID.3 δεν είχαν ποτέ VW

2.429 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2021)

«Φρέσκους» πελάτες μέσα στο 2021 έφερε στη Volkswagen το ID.3, καθώς σχεδόν το 50% των Ευρωπαίων αγοραστών που το απέκτησαν δεν είχαν ποτέ πριν Volkswagen.

Το αμιγώς ηλεκτρικό VW ID.3 συνεχίζει σταθερά τον πολύ καλό αριθμό πωλήσεων και μέσα στο 2021. Μάλιστα σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει η εταιρεία το ηλεκτρικό hatchback την έχει βοηθήσει να αυξήσει την πελατεία και μάλιστα με νέο «αίμα».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

70.000 νέους ευρωπαίους πελάτες έχει φέρει στη VW το ID.3 το 2021

Συγκεκριμένα η μάρκα αναφέρει πώς από τα 144.000 ηλεκτρικά ID.3 που παραγγέλθηκαν στην Ευρώπη τους πρώτους εννέα μήνες του έτους, περίπου το 50 % αγοράστηκαν από άτομα που δεν είχαν ποτέ πριν Volkswagen. «Το ID.3 έχει αξιοποιήσει έναν αριθμό άνω του μέσου όρου νέων αγοραστών για τη Volkswagen. Περίπου 70.000 νέοι πελάτες αποτελούν ισχυρή απόδειξη ότι είμαστε ακριβώς στο σωστό δρόμο με αυτό το όχημα και τη στρατηγική μας για την ηλεκτρική κινητικότητα», είπε σε δηλώσεις του ο Klaus Zellmer, επικεφαλής πωλήσεων της VW.
 
Το ποσοστό νέων αγοραστών της VW, είναι πολύ υψηλότερο από το μέσο όρο που κυμαίνεται στο 36%. Ίσως βέβαια αυτό να μην αποτελεί έκπληξη από τη στιγμή που το ID.3 ήταν το κορυφαίο σε πωλήσεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο στη Δυτική Ευρώπη τον Αύγουστο.
 

Το «τιμούν» δεόντως οι Γερμανοί 

Σύμφωνα με μια έρευνα της VW, το 60 τοις εκατό των Γερμανών πελατών επέλεξε το ID.3 για τις περιβαλλοντικές του επιδόσεις, ενώ το 51 τοις εκατό το αγόρασε για την τεχνολογία του. Έχει γίνει επίσης το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο όχημα σε σπίτια που υπάρχουν τουλάχιστον δύο οχήματα με το ποσοστό να αγγίζει το 80%. Τέλος σημειώνεται πως το 70 τοις εκατό των ιδιοκτητών χρησιμοποιούν μόνο «πράσινη» ηλεκτρική ενέργεια για τη φόρτιση των οχημάτων τους.

«Φρέσκους» αγοραστές φέρνει στη VW το ID.3
- Περίπου οι μισοί από τους Ευρωπαίους που το αγόρασαν το 2021 δεν είχαν ποτέ ξανά VW.
- 144.000 μονάδες πουλήθηκαν από την αρχή του έτους έως τον Σεπτέμβρη.
Μπορεί να γίνει το ID.3 το νέο best-seller της μάρκας ή όχι;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto