• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δείτε τρεις δοκιμές μίνι μοντέλων τις οποίες και ξεχωρίσαμε το 2016 και σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Δείτε πέντε δοκιμές μικρών μοντέλων τις οποίες και ξεχωρίσαμε το 2016 και σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Top δοκιμές Μίνι & Μικρών 2016

Διαβάστηκε από 10688 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/2/2017

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις σημαντικότερες δοκιμές μίνι και μικρών μοντέλων που πραγματοποιήσαμε το 2016. Δείτε τα όλα για να μην χάσετε τίποτα.

 
Μίνι
Η μικρότερη κατηγορία έχει το δικό της ξεχωριστό κοινό, κυρίως τους νεαρότερους σε ηλικία, που οι χώροι δεν αποτελούν κύριο παράγοντα στην αγορά αυτοκινήτου, αλλά και τον μέσο Έλληνα που χρειάζεται ένα μικρών διαστάσεων αυτοκίνητο να χωράει παντού και να κάνει τη δουλειά του. Φυσικά ότι ενδιαφέρει το αναγωνστικό μας κοινό, δεν μας αφήνει αδιάφορους έτσι μέσα στο 2016 πραγματοποιήσαμε αρκετές δοκιμές μίνι μοντέλων από τις οποίες καταφέραμε να ξεχωρίσουμε τρεις. Το ανανεωμένο VW Up! με τον 1.000άρη TSI κινητήρα απόδοσης 75 ίππων, το ολοκαίνουργιο Suzuki Ignis, που αναγεννήθηκε μετά από 8 συναπτά έτη απουσίας και τέλος, το Ford Κa που έγινε… Ka+ και το «+» υποδηλώνει περισσότερο αυτοκίνητο από κάθε άλλη γενιά του.

Μικρά
Η κατηγορία των μικρών είναι ίσως η δημοφιλέστερη στην ελληνική αγορά. Επομένως, κάθε νέα άφιξη, είτε αυτή αφορά νέα γενιά μοντέλου, είτε κινητήρα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πολλές νέες εκδόσεις, ωστόσο κρατάμε πέντε. Το Ford Fiesta ST-Line με τον 1.000άρη EcoBoost απόδοσης 125 ίππων, τη βασική έκδοση βενζίνης του Peugeot 208 που αποτελεί τον καλύτερο αστικό σύντροφο, το SEAT Ibiza με τον TSI 1,0 λτ. και DSG κιβώτιο που φέρνει την άνεση στην μετακίνηση, το VW Polo με τον 1.400άρη TDI και 105 άλογα που εκτός από δυνατό εμφανίζεται και οικονομικό και τέλος, τη Skoda Fabia με τον 1,2 λτ. TSI.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ