9 φωτογραφίες »

Οι τιμές της ανανεωμένης Mercedes E-Class στην Ελλάδα

30.905 Επισκέψεις στο άρθρο (14/7/2020)

Η Mercedes-Benz ανανέωσε τη γερμανική μπερλίνα χαρίζοντας της νέα κινητήρια σύνολα και εμφάνιση, αλλά και όλα τα τελευταίας γενιάς συστήματα τεχνολογίας που έχει στα ράφια της η premium εταιρεία. Δείτε πόσο κοστίζει στη χώρα μας.


Η ανανεωμένη Mercedes E-Class προσφέρεται στην ελληνική αγορά σε τέσσερις συνολικά επιλογές αμαξώματος: sedan, station wagon (η Mercedes την λέει Estate), coupe και cabriolet. Σε όλες τις περιπτώσεις η E-Class υιοθετεί ένα διαφοροποιημένο ντιζάιν με αλλαγές στο εμπρός μέρος, οριζόντια λεπτά φωτιστικά σώματα πίσω (παρόμοια με αυτά που έχουμε δει στην CLS), μεγαλύτερη χρωματική παλέτα με τρία νέα χρώματα και νέας σχεδίασης ζάντες.

Επιπλέον, η ανανεωμένη E-Class εξοπλίζεται στην καμπίνα με το τελευταίας γενιάς ΜΒUX σύστημα infotainment που στον στάνταρ εξοπλισμό συνοδεύεται από δύο οθόνες 10,25 ιντσών ή δύο 12,3 ιντσών, προαιρετικά. Το τιμόνι είναι επίσης καινούριο και προσφέρεται είτε με δερμάτινη επένδυση, είτε με επένδυση από δέρμα και ξύλο είτε στην πιο σπορ εκδοχή με επίπεδη βάση, ενώ και τα καθίσματα περιλαμβάνουν εκτός των ηλεκτρικών ρυθμίσεων και λειτουργία μασάζ. Επιπρόσθετα, ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι πλούσιος και περιλαμβάνει συστήματα όπως Active Brake Assist, Active Speed Limit Assist, Active Distance Assist Distronic, Active Steering Assist, Active Blind Spot Assist and Active Parking Assist με το σύστημα Parktronic και camera 360 μοιρών.

Σε ό,τι αφορά τα κινητήρια σύνολα της φρεσκαρισμένης E-Class συναντούμε κλασικές αλλά και ήπια υβριδικές βενζινοκίνητες επιλογές ισχύος από 197 ίππους (+13,6 από το σύστημα EQ Boost) έως και 435 ίππους (+22 από το σύστημα EQ Boost) της ισχυρής Mercedes-AMG E 53. Στο diesel προσφέρονται δύο κινητήρες με απόδοση 194 και 330 ίππους, στις εκδόσεις Ε 220 d και E 300 d 4Matic, αντίστοιχα, αν και η λίστα δεν σταματά εδώ. Η γκάμα πλαισιώνεται από Plug-In υβριδικά σύνολα βενζίνης και diesel, και πιο συγκεκριμένα την βενζινοκίνητη E 300 e 4Matic με απόδοση 211 από τον 2λιτρο θερμικό κινητήρα συν 122 ίππους από τον ηλεκτροκινητήρα, που προσφέρεται αποκλειστικά ως sedan, αλλά και την E 300 de των 194 ίππων συν 122 από το ηλεκτρικό μοτέρ, που μπορεί να την επιλέξει κανείς σε sedan και Estate αμάξωμα.

Τέλος, υπάρχει και η «περιπετειώδης» E-Class All Terrain με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και Crossover περιβολή που απευθύνεται σε εκείνους που σκοπεύουν να επιδοθούν σε light off road εξορμήσεις, έχοντας πάντα την πολυτέλεια και την άνεση που προσφέρει το «αστέρι»,

Παρακάτω θα βρείτε τις τιμές όλων των εκδόσεων της ανανεωμένης Mercedes E-Class που προσφέρονται αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά. Με μπλε υπογράμμιση, οι Plug-In υβριδικές εκδόσεις.



 

Mercedes
test center