Με τρεις κινητήρες και τιμές που ξεκινούν από τις 32.228 ευρώ ξεκινούν οι παραγγελίες για τη νέα Mercedes A-Class.

Η προσφερόμενη γκάμα απαρτίζεται αρχικά από δύο κινητήρες βενζίνης και έναν ντίζελ με ισχύ έως και 224 ίππους.

Ο εξοπλισμός του μοντέλου στο βασικό πακέτο είναι πλούσιος συμπεριλαμβανομένου και του νέου MBUX συστήματος πολυμέσων.

Οι τιμές της νέας A-Class στην Ελλάδα

20.898 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2018)

Η εμπορική πορεία της νέας Mercedes A-Class ξεκινά στη χώρα μας, αρχικά με τρεις εκδόσεις ισχύος έως και 224 ίππων. Δείτε αναλυτικά τις τιμές.

Σε τρεις εκδόσεις, οι οποίες αναλύονται σε δύο βενζίνης και μία diesel θα προσφέρεται η νέα Mercedes A-Class στη χώρα μας, με το κόστος απόκτησης να ξεκινά από 32.228 ευρώ που αφορά την έκδοση Α 180 d, με τον πετρελαιοκινητήρα χωρητικότητος 1.461 κ.εκ, απόδοσης 116 ίππων ο όποιος συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσων 7G-DCT
 
Ένα σκαλοπάτι ψηλότερα, όσον αφορά στην τιμή, συναντούμε την βενζινοκίνητη A 200 η οποία εφοδιάζεται με τον νέο turbo κινητήρα 1.332 κ.εκ. ισχύος 163 ίππων με 250 Nm ροπής από τις 1.620 σ.α.λ. της οποίας οι τιμές αρχίζουν από τις 32.605 ευρώ. Σημειώνουμε πως η εν λόγω έκδοση εξοπλίζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων.
 

Έπειτα, στην κορυφή της γκάμας, προς το παρόν, θα βρίσκεται η ισχυρότερη Α 250 με 224 άλογα και 350 Nm ροπής από τις 1.800 σ.α.λ., που θα προσφέρεται με το 7G-DCT κιβώτιο της οποίας το κόστος κτήσης ανέρχεται στις 44.120 ευρώ.

Στον τομέα του εξοπλισμού η νέα A-Class εμφανίζεται ιδιαίτερα πλήρης από το βασικό πακέτο έχοντας μεταξύ άλλων στάνταρ τα: ενεργή υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, Active Brake Assist, αερόσακο γονάτων οδηγού, σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης, χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι στις αυτόματες εκδόσεις, cruise control, σύστημα κλιματισμού thermatic, δερμάτινο τιμόνι νέας γενιάς με πλήκτρα αφής, MBUX σύστημα πολυμέσων Connect 20, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, πακέτο άνεσης καθισμάτων, σύστημα προστασίας πεζών, πακέτο φωτισμού και ορατότητας και υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής.
 
Τέλος, τονίζουμε πως η νέα A-Class αναμένεται στη χώρα μας τον Ιούνιο, ωστόσο οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Διαβάστε ακόμη: Οδηγούμε τη νέα Mercedes A-Class

Hyundai
vw