3 φωτογραφίες »

To Nissan Juke στην Έκθεση Αυτοκινήτου!

2.376 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2020)

Η 1η digital Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου! 24 Νοεμβρίου ανοίγει τις ψηφιακές της πύλες. Επισκεφτείτε την χωρίς μετακινήσεις, χωρίς συνωστισμό, χωρίς εισιτήριο! Απλά με 1 κλικ, όλα τα νέα και τα best sellers μοντέλα αυτοκινήτου της ελληνικής αγοράς, μεταξύ των οποίων και το ολοκαίνουργιο, καυτό B-SUV, Nissan Juke.

Τo Nissan Juke είναι το μοντέλο που ίδρυσε με την πρώτη του γενιά την κατηγορία των μικρών SUV. Σήμερα, με τη νέα, δεύτερη γενιά του, αποτελεί το νεότερο μέλος της μεγάλης SUV οικογένειας της Nissan και ξεχωρίζει με την δυναμική του εμφάνιση, και τη δυναμική του συμπεριφορά. Διαθέσιμο σε 7 διαφορετικές εξοπλιστικές εκδόσεις, φαντάζει αδύνατο να μην βρεις το Juke που σου ταιριάζει.

Η ιδιαίτερη σχεδίαση του νέου Juke, δεν περιορίζεται μόνο εξωτερικά. Πιο συγκεκριμένα, ο νεανικός και μοντέρνος διάκοσμος στο εσωτερικό του, εντυπωσιάζει, ενώ το υψηλό επίπεδο ποιότητας και ο πλούσιος εξοπλισμός με σύγχρονα συστήματα  άνεσης και υποβοήθησης, θα καλύψουν και τους πλέον απαιτητικούς. Οι χώροι του νέου Juke είναι πολύ καλοί για 4 ή και 5 επιβάτες, ενώ ο χώρος αποσκευών 422 λίτρων, είναι μεγαλύτερος κατά 68 λίτρα σε σχέση με τον προκάτοχό του.

H Nissan εξοπλίζει το νέο της B-SUV με τον νέο 1.000άρη DIG-T βενζινοκινητήρα, απόδοσης 117 ίππων και έως 200 Nm ροπής, συνδυαζόμενο είτε με 6τάχυτο μηχανικό, είτε με 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT. Με 0-100 χλμ./ώρα σε 10,4 δλ. και κατανάλωση κάτω από 5 λτ./100χλμ, μπορεί κανείς να πει ότι ο συγκεκριμένος κινητήρας του ταιριάζει γάντι, τονίζοντας τον ευχάριστο και σπορ χαρακτήρα του αμαξώματος.

Στην Ελλάδα, τα μοντέλα της Nissan διατίθενται από τον επίσημο εισαγωγέα και έμπορο  Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, που την έχει ως «ναυαρχίδα» του ομίλου από το 1961. Σημειώστε ότι η Ελλάδα ήταν και η πρώτη χώρα στην Ευρώπη όπου ξεκίνησαν να διατίθενται τα μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας. Από τότε,  η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε  έχει συνδέσει το όνομά της  τόσο με τη Nissan, όσο και με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον πελάτη, χτίζοντας διαρκώς την σχέση και την εμπιστοσύνη μαζί του.
 
Η Nissan συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του 2020 με 6 μοντέλα, από το best seller των μικρομεσαίων SUV, Qashqai, μέχρι τις ηλεκτρικές λύσεις του LEAF και του e-NV 200.
Save the date: 24 Νοεμβρίου, επισκεφτείτε την Έκθεση και δείτε όλα τα νέα και best seller μοντέλα της Nissan και άλλων σημαντικών κατασκευαστών!

Διαβάστε περισσότερα για το Nissan Juke

Τι πρέπει να ξέρετε για την Έκθεση Αυτοκινήτου 2020
Μετά την επιτυχία της «Διεθνούς Έκθεσης του AutoΤρίτη», που είχε πάνω από 1.600.000 επισκέψεις, στα περίπτερα της, σειρά έχει η «Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου».
Η 1η digital Έκθεση Αυτοκινήτου!
 
Από τις 24 Νοεμβρίου και για διάστημα 3 εβδομάδων, θα παρουσιάσει:
  • ΟΛΑ τα ΝΕΑ & τα Βest Sellers μοντέλα των σημαντικότερων κατασκευαστών, τα οποία βρίσκονται και διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά. Βενζινοκίνητα, Diesel, Υβριδικά & Ηλεκτροκίνητα μοντέλα και οι καλύτερες προσφορές τους!
  • Τις AFTER SALES υπηρεσίες της ΝΕΑΣ εποχής που δίνουν καινοτόμες λύσεις στις νέο-αναδυόμενες ανάγκες του κοινού.
  • Τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις από την αγορά των ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ. Premium, Budget & Best Sellers προιόντα από TOP Βrands σε ειδικό ΤΟΜΕΑ στην Έκθεση Αυτοκινήτου του autotriti!
  • Και σε ειδικό ΤΟΜΕΑ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ αυτοκινήτου! Επώνυμα Brands, Value for money προτάσεις για ιδιώτες & για επαγγελματίες B2B
 Φυσικά –όπως κάθε χρόνο- κατά την διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου το κοινό, που αναμένεται να ξεπεράσει τις 1.500.000 επισκέψεις (!), θα έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει και στον διαγωνισμό-θεσμό της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου για την ανάδειξη του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ της ΧΡΟΝΙΑΣ «Best Car 2021»!
 

NEO TRANSPORTER
test center