Το εντυπωσιακό X-Class δείχνει τη διάθεσή του για προβολή στο αγοραστικό κοινό, καθώς οι παραγγελίες είναι εφικτές.

Το εντυπωσιακό X-Class δείχνει τη διάθεσή του για προβολή στο αγοραστικό κοινό, καθώς οι παραγγελίες είναι εφικτές.

Όλο και πιο κοντά η Χ-Class

4.853 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2017)

Η Γερμανική φίρμα αποκάλυψε πως οι παραγγελίες του νέου Pick-Up της, του X-Class, έχουν ήδη ξεκινήσει και οι παραδόσεις των αυτοκινήτων αναμένονται μέσα στο επόμενο έτος.

Η Mercedes-Benz είχε παρουσιάσει πρόσφατα στη Στοκχόλμη το πρωτότυπο Concept X-Class, το πρώτο Premium Pick-Up της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Μέσω του Concept X-Class, η Mercedes-Benz μας δείχνει πώς θα είναι το πρώτο της pick-up, η X-Class, όταν αυτή περάσει στην παραγωγή. 

Με αυτό τον τρόπο, η Mercedes-Benz γίνεται η πρώτη premium εταιρεία με pick-up, ένα μοντέλο που θα προσφέρει χώρο για πέντε, αλλά και την μεταφορική ικανότητα ενός τόνου. 
Παρατηρώντας την Χ-Class, συμπεραίνει κανείς ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο Pick-Up που δεν συγκρίνεται με αυτά της κατηγορίας, λόγω της εμφάνισής του. Αναφερόμαστε στην πρωτότυπη σχεδιαστική γλώσσα, τις ζάντες 22 ιντσών και την πολυτέλεια που χαρακτηρίζει την Γερμανική μάρκα.
 
Ο επικεφαλής της Mercedes-Benz, Volker Mornhinweg, δήλωσε πως η μελλοντική X-Class θα διαθέτει εξακύλινδρους κινητήρες και μόνιμη τετρακίνηση, ενώ η ασφάλεια και η άνεση θα είναι στα γνωστά πρότυπα της εταιρείας, η οποία στοχεύει σε πελάτες που δεν είχαν φανταστεί πως θα αγόραζαν ένα pick-up.
Η Mercedes ανακοίνωσε πως οι επίσημες παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει, με τις πρώτες παραδόσεις να πραγματοποιούνται μέσα στο 2018.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO