• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Στην εικόνα βλέπετε πρόταση ανεξάρτητου σχεδιαστή αναφορικά με το νέο Citroen C4, η οποία δημοσιεύτηκε στην Auto Express.

Ορίστηκε το ντεμπούτο του νέου Citroen C4

5.257 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/5/2020

Το νέο Citroen C4 είναι έτοιμο και σε περίπου 1,5 μήνα αναμένεται να αποκαλυφθεί επίσημα από τη γαλλική μάρκα. Δείτε την ημερομηνία.


Αν και πριν από μερικές εβδομάδες γνωρίζαμε πότε περίπου θα έκανε το ντεμπούτο του το νέο Citroen C4, σήμερα έγινε γνωστή η ακριβής ημερομηνία. Σημειώστε λοιπόν στο ημερολόγιό σας πως αυτό θα συμβεί στις 30 Ιουνίου σύμφωνα με πρόσκληση που στάλθηκε από τη μάρκα στους εκπροσώπους του Τύπου.
 
Μέχρι να δούμε και επίσημα το μοντέλο, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο της Citroen, Vincent Cobee, η εμφάνισή του θα είναι κάτι το διαφορετικό σε σχέση με όλα όσα έχουμε συνηθίσει. Το νέο μοντέλο αναμένεται να αποκτήσει μία πιο crossover εμφάνιση σε σχέση με αυτό που το είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν. Παράλληλα γίνεται λόγος πως μέσω αυτού η γαλλική μάρκα σκοπεύει να ξεκινήσει μία νέα σχεδιαστική φιλοσοφία.
 
Αναφορικά με το μοντέλο, θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMP του Ομίλου PSA που επιτρέπει στη Citroen να το εξοπλίσει με κινητήρες βενζίνης και ντίζελ, καθώς και μια αμιγώς ηλεκτρική επιλογή, η οποία πιθανότατα θα είναι έτοιμη από την πρώτη στιγμή της παρουσίασης του μοντέλου.
 
Τέλος να σημειωθεί πως η αρχιτεκτονική αυτή  βρίσκεται στο τελευταίο Peugeot 2008, το οποίο χρησιμοποιεί μπαταρία 50kWh και προσφέρει αυτονομία κίνησης για περίπου 305 χιλιόμετρα. Η πλατφόρμα υποστηρίζει επίσης έναν πετρελαιοκινητήρα 1,5 λίτρων και έναν τρικύλινδρο turbo μοτέρ 1,2 λίτρων. Αμφότεροι αναμένεται να προσφερθούν στο νέο C4.
 
Περισσότερα και επίσημα νέα στις 30 Ιουνίου, όταν και θα δούμε τη νέα πρόταση της Citroen στα μικρομεσαία.

21 διαθέσιμα άρθρα για CITROEN  C4

Tags: CITROEN C4