4 φωτογραφίες »

Το C3 προσφέρεται και με τα νέα καθίσματα Advanced Comfort που διαθέτουν ειδικό αφρό και πυκνή ύφανση για να κρατούν ξεκούραστο το σώμα.

Εσωτερικό: 3 διαφορετικά εσωτερικά & νέα αναπαυτικά καθίσματα

17.085 Επισκέψεις στο άρθρο

Το μοτίβο εξωτερικής διαμόρφωσης ακολουθείται και στο εσωτερικό του νέου Citroën C3. Νεανικό και με πολύ μοντέρνο διάκοσμο, το εσωτερικό του C3 κερδίζει θετικές εντυπώσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις διαμορφώσεις, που περιλαμβάνουν τις ειδικές ταπετσαρίες των καθισμάτων και τα έγχρωμα διακοσμητικά ένθετα. Το εσωτερικό Mica Grey, δίνει έμφαση στην καθαρότητα των γραμμών, το Techwood, με ένθεση εφέ τύπου «σκανδιναβικού ξύλου» για πιο premium αέρα και το Émeraude, που εστιάζει στις έντονες χρωματικές αντιθέσεις και στις φωτεινές λεπτομέρειες, δίνοντας περισσότερη δυναμική.

Εκτός του διάκοσμου, το C3 προσφέρεται και με τα νέα καθίσματα Advanced Comfort που διαθέτουν ενισχυμένο αφρό υψηλής πυκνότητας στο κέντρο και πυκνή ύφανση στην επιφάνεια εξασφαλίζοντας ένα μόνιμα μαλακό και αναπαυτικό κάθισμα, για μεγαλύτερη άνεση στις μετακινήσεις.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

OPEL NEA MONTELA
test center