Το Citroen C3 εξοπλίζεται με τους τελευταίας γενιάς κινητήρες βενζίνης PureTech σε 83 και 110 ίππους και πετρελαίου BlueHDi 100 ίππων του ομίλου της PSA.

Κινητήρες: Με τρία σύνολα βενζίνης και ένα diesel

17.098 Επισκέψεις στο άρθρο

Το ανανεωμένο Citroen C3 εξοπλίζεται με τους τελευταίας γενιάς κινητήρες βενζίνης PureTech και πετρελαίου BlueHDi του ομίλου της PSA και είναι εναρμονισμένοι με τις σύγχρονες απαιτήσεις από ένα αυτοκίνητο πόλης. Κάτι που σημαίνει πως είναι εστιασμένοι στην οικονομική και πολιτισμένη λειτουργία.

Ο τρικύλινδρος κινητήρας βενζίνης PureTech 1,2 λτ. είναι διαθέσιμος με απόδοση 83 ίππων σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων και πιο αστικό προσανατολισμό. Με την βοήθεια της υπερτροφοδότησης η απόδοσή του ανεβαίνει στους  110 ίππους, ένα εύρωστο σύνολο με δυνατό τράβηγμα από χαμηλές στροφές, το οποίο συνδυάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Στο πετρέλαιο μοναδική επιλογή είναι ο 1,5 λίτρων BlueHDi που αποδίδει 100 ίππους και συνδυάζεται αποκλειστικά με πεντάρι χειροκίνητο κιβώτιο. Το μοτέρ εφοδιάζεται με επιλεκτικό σύστημα κατάλυσης και υγρό εξάτμισης Adblue και διακρίνεται για τον οικονομικό του χαρακτήρα, με μέση πραγματική κατανάλωση 4,8 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 86 γρ./χλμ., κάτι που συνεπάγεται ότι δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας.

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
4green