«Eίμαστε ανάμεσα στους πρώτους τρεις κατασκευαστές από τον Ιανουάριο και πιστεύουμε ότι θα είμαστε πρώτοι μετά το πρώτο εξάμηνο, αν και δεν ήταν αυτός ο στόχος μας».

«Eίμαστε ανάμεσα στους πρώτους τρεις κατασκευαστές από τον Ιανουάριο και πιστεύουμε ότι θα είμαστε πρώτοι μετά το πρώτο εξάμηνο, αν και δεν ήταν αυτός ο στόχος μας».

Πάει για πρωτιά σε πωλήσεις η Renault-Nissan

3.394 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2017)

Σύμφωνα με την JATO Dynamics, η γαλλό-ιαπωνική συνεργασία θα γίνει η πρώτη σε πωλήσεις αυτοκινητοβιομηχανία τους επόμενους μήνες. Ο CEO της Renault-Nissan όμως στοχεύει ακόμα παραπάνω. Δείτε τα στοιχεία.

Tα στοιχεία δεδομένων από την αξιόπιστη εταιρεία ερευνών JATO Dynamics αποκαλύπτουν ότι η Volkswagen έχει πουλήσει συνολικά 3,32 εκατ. αυτοκίνητα τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2017, με την Τοyota και την Renault-Nissan να ακολουθούν με 3,06 και 3,02 εκατ αντίστοιχα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Μπορεί τα δεδομένα αυτά να φαίνονται με την πρώτη ματιά κάπως αναμενόμενα, όμως αναφορές κάνουν λόγο ότι η γάλλο-ιαπωνική συνεργασία της Renault-Nissan μπορεί να πάρει την πρωτιά πριν το τέλος αυτού του έτους. Αυτό τουλάχιστον πιστεύει ο CEO της συνερασίας, κ. Carlos Ghosn που μίλησε στην ετήσια συνάντηση της Renault «Eίμαστε ανάμεσα στους πρώτους τρεις κατασκευαστές από τον Ιανουάριο και πιστεύουμε ότι θα είμαστε πρώτοι μετά το πρώτο εξάμηνο, αν και δεν ήταν αυτός ο στόχος μας».

Ο Felipe Munoz, αναλυτής της JATO σημειώνει πως η Nissan-Renault κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην πρωτιά των πωλήσεων τους επόμενους μήνες, όμως αυτό ίσως να μην είναι αρκετό για φτάσει στην πρώτη θέση των συνολικών πωλήσεων.  Ο ίδιος δήλωσε σε διεθνή μέσα:« Eχουν καλό πρόγραμμα, στους τομείς που η Renault είναι αδύναμη η Nissan είναι δυνατή και το αντίστροφο».
 
Το διάστημα Ιανουαρίου-Απριλίου, η κοινοπραξία σημείωσε αύξηση πωλήσεων 8% σε σχέση με την αύξηση κατά 6% της Τοyota και την 1% μείωση πωλήσεων της Volkswagen. H Infiniti που ανήκει στην Nissan σημείωσε αύξηση 24%, η Renault κατά 10%, Νissan και Dacia 7% και η Mitsubishi κατά 5%.

Τα στοιχεία αναφέρουν πως η αύξηση των πωλήσεων βασίστηκε στην ανάπτυξη SUV μοντέλων από την κοινοπραξία της Renault-Nissan, όπως το Nissan X-Trail και το Qashqai .
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
OPEL