Πάνε με 50 ως διαμαρτυρία για τα καύσιμα – Χάος και συλλήψεις

Πάνε με 50 ως διαμαρτυρία για τα καύσιμα – Χάος και συλλήψεις

3.768 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2022)

Οι Βρετανοί οδηγοί διαμαρτυρήθηκαν για τις τιμές των καυσίμων πηγαίνοντας αργά στον αυτοκινητόδρομο, προκάλεσαν έντονο μποτιλιάρισμα και η αστυνομία προχώρησε σε πολλαπλές συλλήψεις!!!

Χάος με τη διαμαρτυρία «Go-Slow» στη Μ. Βρετανία

Ο κακός χαμός έγινε στη Μεγάλη Βρετανία, όταν πλήθος πολιτών αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί για τις τιμές των καυσίμων, που όπως και στην Ελλάδα, έτσι και εκεί συνεχώς και αυξάνονται! Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρουν τα Μέσα του εξωτερικού οι Βρετανοί εφάρμοσαν έναν τρόπο διαμαρτυρίας που ονομάστηκε ως «Go-Slow».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πάνε αργά για να διαμαρτυρηθούν

Με λίγα λόγια φορτηγά, βαν, αυτοκίνητα, ακόμη και τρακτέρ σχημάτισαν ουρές που λειτούργησαν σαν κυλιόμενα οδοφράγματα. Οι διαδηλώσεις αυτές λαμβάνουν χώρα κυρίως (αλλά όχι μόνο) σε δρόμους τριών λωρίδων, όπου οι διαμαρτυρόμενοι οδηγοί καλύπτουν δύο από αυτές και κινούνται ο ένας πίσω από τον άλλον με ταχύτητα χαμηλότερη των 50 χλμ./ώρα, αφήνοντας θεωρητικά «ανοιχτή» μόνο τη λωρίδα που είναι για προσπέραση.

Φράκαραν οι δρόμοι σε Αγγλία, Ουαλία και Σκωτία

Όπως είναι φυσικό όπου πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη διαμαρτυρία δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό χάος, φέρνοντας μεγάλη αναστάτωση, καθώς οι δρόμοι έκλεισαν. Μάλιστα βρετανικά Μέσα σημειώνουν πως ανάλογες διαμαρτυρίες έγιναν σε Αγγλία, Ουαλία και Σκωτία, με τα ίδια αποτελέσματα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
4green