Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing Ηλεκτρικά & Φόρτιση
Νέες Μάρκες στην Ελλάδα
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Παραδόθηκε το υπογειοποιημένο τμήμα δρόμου στο γήπεδο της ΑΕΚ
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Παραδόθηκε το υπογειοποιημένο τμήμα δρόμου στο γήπεδο της ΑΕΚ

5.828 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2022)

Τα εγκαίνια της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια, μπροστά από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, πραγματοποιήθηκαν, με το οδικό έργο να δίνεται σε κυκλοφορία!

autotriti team

Ολοκληρώθηκαν τα έργα

Τα κατασκευαστικά έργα για την υπογειοποίηση του  τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – N.Χαλκηδόνας ολοκληρώθηκαν και σήμερα, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, ο δρόμος παραδόθηκε στην κυκλοφορία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

17,7 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός

Πρόκειται για ένα οδικό έργο νευραλγικής σημασίας το οποίο θα διευκολύνει την κυκλοφορία και την ασφαλή διέλευση των οχημάτων στην περιοχή αλλά και τη λειτουργία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά», με το οποίο ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο το εν λόγω έργο. Θυμίζουμε πως το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 17,7 εκατ. ευρώ (με ΦΠΑ).

Μελισσανίδης, Βούρος και Γεωργιάδης στα εγκαίνια

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων παρευρέθηκαν άνθρωποι από τον αθλητικό και επιχειρηματικό τομέα, όπως και φυσικά πολλά στελέχη της πολιτείας. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν παρών στην τελετή παράδοσης του έργου. Εκ μέρους της πολιτείας, παρέστησαν οι Αδωνης Γεωργιάδης, Κώστας Χατζηδάκης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Μάκης Βορίδης, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και βέβαια ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος.

Έτοιμος ο νέος δρόμος!
- Ολοκληρώθηκαν τα έργα της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια.
- 17,7 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός.
- Μελισσανίδης, Βούρος, Γεωργιάδης και πολλοί άλλοι στα εγκαίνια.
Άξιζε η αναμονή και τα χρήματα που δόθηκαν για το νέο δρόμο;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD
advan fleva