Εντός των τειχών των φυλακών θα παραμένει ο Carlos Ghosn, μετά την απόφαση η οποία πάρθηκε από το Δικαστήριο του Τόκιο.

Παρατάθηκε η κράτηση του Ghosn

1.407 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2019)

Εντός των τειχών των φυλακών θα παραμένει ο Carlos Ghosn, μετά την απόφαση η οποία πάρθηκε από το Δικαστήριο του Τόκιο.

Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησαν οι δικαστικές αρχές της ιαπωνικής πρωτεύουσας, η νέα σύλληψη του πρώην διευθύνοντα συμβούλου της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi, θα τον διατηρήσει εντός φυλακής για δέκα ημέρες, ενώ παράλληλα έδωσαν στις εισαγγελικές αρχές χρονικό περιθώριο μέχρι τις 22 Απριλίου είτε να ασκήσουν επίσημη κατηγορία εναντίον του, είτε να τον αφήσουν ελεύθερο.
 
Εκτός από αυτό, αναμένεται επίσης η δίκη για τις ήδη υπάρχουσες κατηγορίες σχετικά με την οικονομική κακομεταχείριση και την απάτη, με την οποία αρχικά συνελήφθη ο Ghosn. Ενώ στη συνέχεια καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 9 εκατομμυρίων δολαρίων στις αρχές Μαρτίου μετά από 108 ημέρες φυλάκισης, αφέθηκε ελεύθερος για να συλληφθεί εκ νέου λίγες ημέρες μετά.
 
Μάλιστα η υπερασπιστική γραμμή του Ghosn ξεκίνησε μια δημόσια και άγρια ​«​μάχη» ενάντια στους εισαγγελείς του Τόκιο, χαρακτηρίζοντας την τελευταία σύλληψη παράνομη.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως μια ημέρα πριν την τελευταία σύλληψη του, ο Carlos Ghosn είχε στείλει μέσω βίντεο το δικό του μήνυμα αναφέροντας πως είναι αθώος και θύμα πλεκτάνης.

NEO PROACE
NISSAN