Στην εικόνα βλέπετε την Bugatti Divo.

Παρουσιάζει νέο μοντέλο η Bugatti

1.982 Επισκέψεις στο άρθρο (19/6/2019)

Ένα νέο μοντέλο περιορισμένης έκδοσης θα παρουσιάσει μέσα στον Αύγουστο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Monterey Car στην Καλιφόρνια η Bugatti.

Η είδηση αυτή έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης σε blog, ωστόσο η επιβεβαίωση από πλευράς της μάρκας δεν άργησε να έρθει. Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Bugatti, Tim Bravo υποστήριξε πως όντως η μάρκα έχει αποφασίσει να παρουσιάσει ένα νέο αυτοκίνητο στο εν λόγω γεγονός, ωστόσο δεν προχώρησε σε περεταίρω αποκαλύψεις.
 
Οι φήμες που έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής αναφέρουν πως θα πρόκειται για ένα αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής, ενώ το κόστος απόκτησης δεν αποκλείεται να κυμαίνεται πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως η τρέχουσα χρονιά σηματοδοτεί την 110η επέτειο της φίρμας η οποία στο πλαίσιο των εορτασμών έχει ήδη παρουσιάσει τη Chiron 110 ans Bugatti και τη μοναδική La Voiture Noire.
 
Επιστρέφοντας στο μυστηριώδες μοντέλο που αναμένεται, οι περισσότερες πιθανότητες είναι ότι θα βασίζεται στη Chiron. Αν και αυτό είναι μία εικασία, έρχονται κάποιες παρελθοντικές πληροφορίες να μειώσουν το ενδεχόμενο λάθους. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, το Σεπτέμβριο του 2018, ένα μήνα μετά την παρουσίαση της Divo, υπήρξαν  πληροφορίες πως η Bugatti ανέπτυξε ένα νέο μοντέλο με ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην εξοικονόμηση βάρους και την αεροδυναμική. Παράλληλα αναφέρθηκε πως ένα ακόμα μοντέλο επικεντρωμένο στην πίστα ήταν στο πλάνο της μάρκα παράλληλα με τη Chiron Roadster. Έτσι, είναι πολύ πιθανό το νέο αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής να είναι ένα από τα παραπάνω.
 
Αν συμβαίνει αυτό, τότε το αυτοκίνητο θα τροφοδοτείται από τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα W16, 8,0 λίτρων, ο οποίος προσφέρει μίνιμουμ 1500 ίππους.  

AUTOFIT PASXA
vw