Κάψανε λιγότερο από diesel
Πήγαν σε 14 χώρες μέσα σε 24 ώρες με ηλεκτρική Porsche Taycan!

Πήγαν σε 14 χώρες μέσα σε 24 ώρες με ηλεκτρική Porsche Taycan!

3.048 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2022)

14 χώρες μέσα σε 24 ώρες επισκέφθηκαν δύο δημοσιογράφοι οδηγώντας την αμιγώς ηλεκτρική Porsche Taycan!

Οδήγησαν ηλεκτρική Porsche Taycan

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως ταξίδια με ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι δύσκολο να γίνει. Ωστόσο οι Neil Winn και Doug Revolta απέδειξαν το αντίθετο καταφέρνοντας μάλιστα να επισκεφθούν 14 χώρες μέσα σε 24 ώρες οδηγώντας μία Porsche Taycan!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Υπολόγιζαν 13 χώρες έφτασαν σε 14

Οι δύο δημοσιογράφοι από το βρετανικό «What Car?» αν και αρχικά είχαν σχεδιάσει να ταξιδέψουν σε 13 χώρες σε 24 ώρες, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αποφάσισαν να προσθέσουν ακόμα μία χώρα αφού είδαν ότι το χρονικό περιθώριο των 24 ωρών τους επέτρεπε κάτι τέτοιο.

Αυτές είναι οι 14 χώρες

Οι δύο άνδρες κάνουν λόγο πως η διαδρομή που διέσχισαν, στο χρόνο που το έκαναν και με τη χρήση ηλεκτρικού αυτοκινήτου αποτελεί ρεκόρ, το οποίο ωστόσο προς ώρας δεν έχει επαληθευθεί. Η διαδρομή πραγματοποιήθηκε στην Ευρώπη ξεκινώντας από την Ολλανδία για να φτάσουν στη συνέχεια σε Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία,  Λιχτενστάιν, Ιταλία, Αυστρία, Σλοβενία, Κροατία, Ουγγαρία, Βοσνία και Σερβία.

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Σχολιάστε
CORAL GAS
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel