Πήρε κλήση γιατί πήγαινε με 175 km/h ενώ έτρεχε με 195 km/h

Πήρε κλήση γιατί πήγαινε με 175 km/h ενώ έτρεχε με 195 km/h

3.791 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2022)

Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν γιατί το ραντάρ τους έδειχνε πως είχε αναπτύξει ταχύτητα 175 χλμ./ώρα αλλά αυτός τους διόρθωσε λέγοντάς τους ότι έτρεχε πολύ περισσότερο!

Ο πιο ειλικρινής άνθρωπος στον κόσμο

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι αστυνομικοί σε έναν επαρχιακό δρόμο της Νέας Ζηλανδίας όταν σταμάτησαν τον Timothy Brooks Holden επειδή έτρεχε με 176 km/h και εκείνος τους απάντησε πως έκαναν λάθος και πως κινούνταν με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι έδειχνε το ραντάρ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πήγαινε με 195 χλμ./ώρα γιατί έκανε κόντρα με άλλο αυτοκίνητο

Ο οδηγός συγκεκριμένα κατέθεσε μπροστά στο δικαστήριο ότι είχε αναπτύξει ταχύτητα 195 km/h, όχι επειδή ξεχάστηκε ή επειδή ήθελε να τεστάρει το αυτοκίνητό του αλλά επειδή ήθελε να νικήσει το αυτοκίνητο που βρισκόταν δίπλα του. Με άλλα λόγια συμμετείχε εκείνη την στιγμή σε κόντρα με άλλο οδηγό. Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν αφαίρεση του διπλώματος για 18 μήνες και κοινωνική εργασία για 150 ώρες, ωστόσο ο Timothy Brooks Holden θεωρεί πως η ποινή ήταν αρκετά αυστηρή, γεγονός εξοργιστικό εάν λάβει κανείς υπόψη του το παρελθόν του.

Έχει πλούσιο ποινικό μητρώο

Ο Timothy Brooks Holden από το 2002 έως το 2020 έχει υποπέσει σε 20 τροχαίες παραβάσεις, ενώ το 2006 είχε επίσης τραυματίσει ένα πεζό με το αυτοκίνητό του, μια πράξη που τον έστειλε στην φυλακή για λίγο καιρό.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
4green