• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δείτε αναλυτικά τις μικρές πινελιές που προσθέτει η Toyota στα μοντέλα της για το 2017.

Το κόκκινο «Tokyo Red» κυριαρχεί στη λίστα των αλλαγών της μάρκας.

Τα μοντέλα που «ανανεώνονται» είναι τα Toyota Yaris, Auris, Avensis και Verso.

Και το Toyota Safety Sense μπαίνει στο παιχνίδι των ανανεώσεων. Ποιο μοντέλο θα το έχει στο βασικό του εξοπλισμό;

Πινελιές ανανέωσης για την Toyota

6.285 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/12/2016

Σε μερικές «στιλιστικές» και τεχνολογικές ανανεώσεις προχωρά η Toyota για το 2017 στα μοντέλα Yaris, Auris, Avensis και Verso. Τι αλλάζει όμως;

 
Χωρίς φανφάρες και με μερικές μικρές πινελιές η ιαπωνική φίρμα ανανεώνει τέσσερα από τα μοντέλα της γκάμας της για το προσεχές έτος. Η εν λόγω ανανέωση δεν έχει να κάνει μόνο με τις αλλαγές στη σχεδίαση, αλλά και με τεχνολογικές βελτιώσεις όπως και προαιρετικό εξοπλισμό.

Ξεκινώντας από το Yaris η Toyota θα διαθέτει το δημοφιλές στην ελληνική αγορά μικρό της με το νέο κόκκινο «Tokyo Red» τόσο στις μονόχρωμες εκδόσεις, όσο και στις bi-tone. Υπενθυμίζουμε ότι η bi-tone έκδοση, ιδιαίτερα σε κόκκινο χρώμα, κάνει μεγάλη αντίθεση με την οροφή, τις κολώνες, τα καλύμματα των καθρεπτών και μερικές ακόμα λεπτομέρειες του αμαξώματος, μαύρου χρώματος.
 

Όσον αφορά το Auris ισχύει ότι και για το Yaris περί του κόκκινου Tokyo Red, μόνο που εδώ οι αισθητικές βελτιώσεις συνοδεύονται από ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Περνώντας στο εσωτερικό υπάρχει προαιρετική επιλογή σπορ καθισμάτων με επένδυση αλκαντάρα. Επιπλέον, το πακέτο ασφαλείας «Toyota Safety Sense» της ιαπωνικής μάρκας θα βρίσκεται πλέον στον βασικό εξοπλισμό.

Στο Verso τώρα, οι αλλαγές εντοπίζονται στις υφασμάτινες επενδύσεις της καμπίνας, όπου συμπεριλαμβάνονται πλέον κόκκινες ραφές, ενώ οι προαναφερθείσες αλλαγές που αφορούν το κόκκινο χρώμα και τις ζάντες αλουμινίου ισχύουν και εδώ.

Τέλος, αφήσαμε το Avensis το οποίο πέραν του προφανούς εξοπλισμού του με το Tokyo Red, «πατάει» σε ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών. Οι ανεπαίσθητες πινελιές, που δίνουν όμως μια πνοή ανανέωσης στα μοντέλα της μάρκας, θα τεθούν σε ισχύ εντός του προσεχή μήνα για ολόκληρη την Ευρώπη.