• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Mega Έρευνα: Το λυσάρι στην αγορά με δάνειο

34.315 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/3/2019

Τι παίζει με τις τράπεζες; Μπορώ να πάρω δάνειο για να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο; Τι προγράμματα υπάρχουν και ποια συμφέρουν; Λύνουμε όλες σας τις απορίες και σας παρουσιάζουμε βήμα-βήμα τη διαδικασία!

Η αγορά ενός καινούριου αυτοκινήτου απαιτεί ένα σεβαστό ποσό που σίγουρα δεν είναι εύκολο για τον καθένα να το διαθέσει χωρίς να του κάνει διαφορά στον οικονομικό του προϋπολογισμό. Ως εκ τούτου ένας πολύ σημαντικός και καθοριστικός οικονομικός παράγοντας για την αγορά ενός καινούριου αυτοκινήτου είναι ο τρόπος αποπληρωμής του.

Οι δρόμοι για την αγορά μέσω χρηματοδότησης ενός καινούργιου αυτοκινήτου είναι δύο. Είτε ο αγοραστής να απευθυνθεί στην εκάστοτε αντιπροσωπεία αυτοκινήτου και να επιλέξει μια χρηματοδότηση μέσω των τραπεζών που συνεργάζεται (μεταξύ των οποίων και κάποιες τράπεζες αυτοκινήτου), είτε να απευθυνθεί απευθείας σε κάποια τράπεζα και να αποκτήσει ένα ειδικό δάνειο απόκτησης αυτοκινήτου ή ένα οποιουδήποτε είδους καταναλωτικό δάνειο. Συνήθως η τελευταία περίπτωση δεν είναι η ενδεδειγμένη μιας και εδώ το επιτόκιο είναι υψηλότερο των άλλων δύο. 

Εμείς, στο σημερινό θέμα σας παρουσιάζουμε τα προγράμματα που προσφέρουν οι εταιρείες στην αγορά, αλλά και όλες τις προϋποθέσεις εκείνες που απαιτούνται για την έγκριση των τραπεζικών δανείων.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια