Η Genesis έχει αποφασίσει να παρουσιάσει φέτος ένα νέο GV80 και ένα σχέδιο έρχεται να μας δώσει τη δική του οπτική για το νέο SUV.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι το πίσω μέρος.

Πολυτελές και εντυπωσιακό το Genesis GV80

2.083 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2019)

Η Genesis έχει αποφασίσει να παρουσιάσει φέτος ένα νέο GV80 και ένα σχέδιο έρχεται να μας δώσει τη δική του οπτική για το νέο SUV.

Οι εικόνες παρουσιάζουν ένα μεγάλο SUV, το οποίο εντυπωσιάζει στην πρώτη του όψη, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει και το αίσθημα της πολυτέλειας. Είναι εμφανές πως ο σχεδιαστής έχει αντλήσει αρκετά στοιχεία από το πρωτότυπο του GV80, ωστόσο θέλοντας να παρουσιάσει ένα μοντέλο παραγωγής, έχει δανειστεί πολλά στοιχεία από τα εργοστασιακά G70, G80 και το νέο G90.
 
Οι κομψοί προβολείς, η τριγωνική μάσκα και οι ζάντες παίζουν μεγάλο ρόλο στη χλιδάτη προσέγγιση του αυτοκινήτου. Εξίσου εντυπωσιακό είναι το πίσω μέρος με τη LED ράβδο η οποία περνάει κάτω από το σήμα της εταιρείας και κλείνει από πάνω, αποτελώντας ένα εντυπωσιακό εικαστικό κομμάτι, αλλά και τα φωτιστικά σώματα του ιαπωνικού SUV.
 
Το μοντέλο παραγωγής θα μοιραστεί την πλατφόρμα του σεντάν G80. Αυτό σημαίνει ότι η κίνηση θα μπορεί να βρίσκεται τόσο στους πίσω όσο και στους τέσσερις τροχούς, ενώ δεν αποκλείεται το SUV να εξοπλιστεί με την ίδια γκάμα μηχανικών συνόλων.
 
Η Genesis δεν έχει αποκαλύψει πότε πρόκειται να παρουσιάσει επίσημα το GV80, ωστόσο από τη στιγμή που οι πωλήσεις του υπολογίζεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2020, σημαίνει πως μέσα στο 2019 θα έχουμε δει το μοντέλο.   

Mercedes
moto