Porsche Taycan Turbo S: To πιο γρήγορο ηλεκτρικό στο Nurburgring
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Porsche Taycan Turbo S: To πιο γρήγορο ηλεκτρικό στο Nurburgring

2.611 Επισκέψεις στο άρθρο (10/8/2022)

H Porsche Taycan Turbo S ολοκλήρωσε έναν γύρο στο Nurburgring σε 7 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα και άφησε δεύτερο το Tesla Model S Plaid.

Άφησε στη δεύτερη θέση το Tesla Model S Plaid

H Porsche Taycan Turbo δεν έχει ακόμη παρουσιαστεί επίσημα όταν τον Αύγουστο του 2019 κατάφερε να ολοκληρώσει ένα γύρο στην διάσημη πίστα του Nurburgring σε 7 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα και να πάρει τον τίτλο του ταχύτερου ηλεκτρικού παραγωγής. Το Σεπτέμβριο του 2021, το Tesla Model S Plaid εκθρόνισε την Taycan Turbo με χρόνο 7 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα αλλά φαίνεται πως η Porsche δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μαμά η Porsche Taycan Turbo S σε υψηλό βαθμό

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της γερμανικής εταιρείας, η Taycan Τurbo S είναι πλέον το πιο γρήγορο ηλεκτρικό ευρείας παραγωγής στο Nurburgring, αφού κατάφερε να κατεβάσει τα χρονόμετρα στα 7 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα για την διαδρομή των 20,8 χιλιομέτρων. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε εξοπλιζόταν με ένα kitάκι -που κοστίζει γύρω στα 13.500 χιλιάρικα στην Γερμανία και περιλαμβάνει νέες 21 ιντσών ζάντες τυλιγμένες σε Pirelli P Zero Corsa ελαστικά και αναβαθμισμένο σύστημα Porsche 4D Chassis Control- και με το σύστημα PDCC (Porsche Dynamic Chassis Control). Με λίγα λόγια, με εξαίρεση το roll cage και τα αγωνιστικά καθίσματα, πρόκειται για το ίδιο αυτοκίνητο που βρίσκεται στις εκθέσεις της Porsche σε όλο τον πλανήτη, αφού ακόμη και το βάρος του είναι το ίδιο.

Το Nio EP9 συνεχίζει να είναι πρώτο συνολικά

Αν και η Taycan Turbo S κατάφερε να ξεπεράσει το Tesla Model S Plaid, πρέπει να σημειώσουμε πως συνολικά, η Porsche δεν είναι το πιο γρήγορο ηλεκτρικό στην Πράσινη Κόλαση, αφού το Nio EP9 ολοκλήρωσε τον γύρο σε 6 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα και το VW ID.R σε 6 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα. Και τα δύο προαναφερθέντα ηλεκτρικά ωστόσο δεν ήταν ευρείας παραγωγής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ford
NISSAN