Πόσο καλό είναι το Jeep Avenger των 25.990 ευρώ με τα 100 άλογα;

64.560 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2024)
Πόσο καλό είναι το Jeep Avenger 1,2 λτ. με τα 100 άλογα;
2 Φωτογραφίες »

Πόσο καλό είναι το Jeep Avenger 1,2 λτ. με τα 100 άλογα;

- Είναι πραγματικό SUV της Jeep με 20 εκ. απόσταση από το έδαφος
- Έχει τα κορυφαία φρένα στην κατηγορία του και είναι φουλ σε εξοπλισμό
- Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε χώρους και πορτ-μπαγκάζ
- Έχει 7,8 λτ. μέση κατανάλωση βενζίνης σε πόλη και αυτοκινητόδρομο

Είναι πραγματικό SUV της Jeep με 20 εκ. απόσταση από το έδαφος

Το Avenger από την μία είναι ένα compact SUV πόλης που σημαίνει ότι θα κινείται κατά κύριο λόγο στην άσφαλτο, αφετέρου όμως είναι και ένα Jeep που πρέπει να τιμήσει τις εκτός δρόμου ικανότητες της μάρκας. Αυτό λοιπόν επιτυγχάνεται τόσο με το στάνταρ σύστημα Selec-Terrain που επιτρέπει χάρη στα ηλεκτρονικά να πάει σε πιο δύσβατα μέρη, όσο και με την μεγάλη απόσταση από το έδαφος (20,1 εκ.). Έτσι από την μια έχεις καλή ορατότητα στην πόλη, από την άλλη πας και εκτός δρόμου.

Έχει τα κορυφαία φρένα στην κατηγορία του και είναι φουλ σε εξοπλισμό

Το νέο Jeep Avenger ξεχώρισε κατά τις μετρήσεις του Test Center στο φρενάρισμα αφού χάρη στους αεριζόμενους δίσκους μπροστά και τους συμπαγείς δίσκους πίσω (283-249 χλστ. αντίστοιχα) και τα Goodyear Efficient Grip Performance 2 πρώτης τοποθέτησης, κατάφερε να «κοκαλώσει» από τα 100 χλμ./ώρα σε 35,1 μέτρα, επίδοση που το φέρνει στην κορυφή ανάμεσα στα υπόλοιπα βενζινοκίνητα μοντέλα της κατηγορίας του. Αντίστοιχα και το ηλεκτρικό με το extra βάρος φρενάρει εξαιρετικά, στα 36,1 μέτρα.

Έπειτα, αναφορικά με την τιμή και τον εξοπλισμό το Avenger ξεκινάει από τα 25.990 ευρώ έχοντας πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αυτόματο κλιματισμό, οθόνες 10,25 ιντσών, ζάντες αλουμινίου και σύστημα πλοήγησης. Τέλος, έχει επίσης κάμερα όπισθεν που κάνει πανεύκολο το παρκάρισμα και σένσορες (δείτε αναλυτικά παρακάτω τον εξοπλισμό του μοντέλου).


Πόσο καλό είναι το Jeep Avenger 1,2 λτ. με τα 100 άλογα;
2 Φωτογραφίες »

Πόσο καλό είναι το Jeep Avenger 1,2 λτ. με τα 100 άλογα;

Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε χώρους και πορτ-μπαγκάζ

Το Avenger βρίσκεται στο μέσο όρο της κατηγορίας σε ό,τι αφορά το πλάτος του πίσω καθίσματος (1,32 μ.) αλλά και τον αέρα που υπάρχει για γόνατα των πίσω επιβατών, ενώ αναφορικά με τα κεφάλια των πίσω επιβατών, μπορεί να μεταφέρει άνετα επιβάτες με ύψος 1,80 μ.. Το πορτ-μπαγκάζ, επίσης, δεν είναι τεράστιο αλλά η χωρητικότητά του είναι μέσα στο μέσο όρο (380 λτ.) που σημαίνει πως θα χωρέσει άνετα τις αποσκευές των 4 επιβατών του.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Σελίδα 2Οι αναλυτικές μετρήσεις του Jeep Avenger σύμφωνα με το AutoΤρίτη Test Center
Σελίδα 3Δες όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Jeep Avenger
ford
NISSAN