• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Πρεμιέρα για 5 ηλεκτρικά πρωτότυπα της Honda!
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για 5 ηλεκτρικά πρωτότυπα της Honda!

1.423 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2021)

Πέντε ηλεκτρικά πρωτότυπα τα οποία ανήκουν στην οικογένεια e:N και αναμένεται να εξελιχθούν σε μοντέλα παραγωγής παρουσίασε επίσημα η Honda!

Η Honda έχει σηκώσει τα μανίκια της και δουλεύει πυρετωδώς στον τομέα της ηλεκτροκίνησης ετοιμάζοντας τα επόμενα αμιγώς ηλεκτρικά της μοντέλα. Στο πλαίσιο αυτό η μάρκα έδειξε πέντε νέα πρωτότυπα τα οποία ανήκουν στην οικογένεια που η μάρκα αναφέρει ως e: N και τα μοντέλα παραγωγής αυτών θα φτάσουν πρωτίστως στην αγορά της Κίνας.

Tα e: N Coupe Concept, e: N SUV Concept και e: N GT Concept.

Tα e: N Coupe Concept, e: N SUV Concept και e: N GT Concept.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Τα πρώτα φτάνουν το 2022

Τα e: NS1 και e: NP1 θα είναι τα πρώτα μοντέλα της σειράς e: N που θα φτάσουν στην Κίνα την άνοιξη του 2022, με τις επίσημες εικόνες του πρώτου να έχουν ήδη διαρρεύσει, κάτι για το οποίο φυσικά και σας έχουμε ενημερώσει. Από κει και πέρα το e: NP1 μπορούμε να διακρίνουμε πως είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το SUV, E: Prototype που έχουμε δει από το 2021.
 

Ακολουθούν τα άλλα τρία σε βάθος 5ετίας  

Τα υπόλοιπα τρία e: N οχήματα της Honda βρίσκονται υπό ανάπτυξη με στόχο να λανσαριστούν εντός πέντε ετών. Σε πρώτη φάση η ιαπωνική μάρκα μας τα συστήνει ως e: N Coupe Concept, e: N SUV Concept και e: N GT Concept. Τα σχεδιαστικά στοιχεία στα τρία πρωτότυπα είναι κοινά λαμβάνοντας ένα τετραγωνισμένο μοτίβο με έντονες γωνίες, διαφέροντας αρκετά από τα σημερινά αυτοκίνητα που έχει στη γκάμα της η εταιρεία.
 

Τεχνολογικά... γεμάτα 

Η Honda δεν παρέχει πολλές πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης των μοντέλων e: N. Σε κάθε περίπτωση θα βασιστούν σε μία κοινή πλατφόρμα και θα εξοπλίζονται από τεχνολογίες όπως το Honda Sensing και το Honda Connect , ενώ έντονο θα είναι το ψηφιακό στοιχείο εντός της καμπίνας.
 
Η στρατηγική της Honda αναφέρει πως όλα τα μοντέλα που θα είναι προς πώληση στην Κίνα μετά το 2030 θα είναι είτε υβριδικά είτε αμιγώς ηλεκτρικά. Μέχρι το 2040, όλα θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά.

«Κέντα» με ηλεκτρικά από τη Honda.
-Παρουσιάστηκαν πέντε ηλεκτρικά πρωτότυπα.
- Όλα μέλη της «οικογένειας» με την ονομασία e: N.
- Σε βάθος 5ετίας τα μοντέλα παραγωγής - Το 2022 τα δύο πρώτα.
- Αρχικά στην Κίνα
Πως σας φαίνονται;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »