Το αυτοκίνητο χρησιμοποιήθηκε και από τον Vin Diesel στην ταινία The Fate of the Furious.

Tιμές δεν έχουν ανακοινωθεί.

To 9λιτρο μοτέρ.

Προς πώληση Dodge Charger με 1.650 PS

6.075 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2019)

Charger με 9λιτρο μοτέρ απόδοσης 1.650 ίππων είναι πραγματικός δυναμίτης αλλα και σκέτος κίνδυνος. Γνωρίστε το.

Προς πώληση βρίσκεται ένα από τα πιο ξεχωριστά Dodge Charger που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μάλιστα έχει την ονομασία «Tantrum» και παρουσιάστηκε πριν από λίγα χρόνια στην Έκθεση SEMA .

Κάτω από το καπό του αυτοκινήτου δεν βρίσκεται το εργοστασιακό μοτέρ αλλά ένας 9,0 λίτρων κινητήρας Mercury Marine Racing (που χρησιμοποιείται για ταχύπλοα σκάφη) με δύο turbo που αποδίδει συνολικά 1.650 άλογα σε συνεργασία με ένα 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο Tremec.
 
O βελτιωτικός οίκος SpeedKore δεν έδωσε στο Charger μόνο νέο μοτέρ αλλά προσέφερε στο αυτοκίνητο και νέο αμάξωμα από ανθρακόνημα, κάτι που του έδωσε το βραβείο Gran Turismo στο ντεμπούτο του στην SEMA το 2015. Το αυτοκίνητο χρησιμοποιήθηκε και από τον Vin Diesel στην ταινία The Fate of the Furious, ενώ πίσω από το τιμόνι έχει βρεθεί και ο Jay Leno.

Tιμές δεν έχουν ανακοινωθεί αλλά με βάση της ισχύ του, την κληρονομιά που κουβαλάει και το γεγονός ότι έχει στο οδόμετρο μόνο 65 χιλιόμετρα, το κόστος κτήσης αναμένεται να φτάσει έως και 7ψήφιο νούμερο.
 

Toyota
moto