Προς πώληση η Mercedes-Benz C63 AMG Estate του Schumacher
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Προς πώληση η Mercedes-Benz C63 AMG Estate του Schumacher

3.379 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2022)

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Michael Schumacher όταν δεν βρισκόταν μέσα σε μονοθέσιο της F1 βγαίνει στο σφυρί και οποίος θέλει μπορεί να το κάνει δικό του με ένα πόσο ανάμεσα σε 57.000 και 110.000 ευρώ!

Στο σφυρί η Mercedes-Benz C63 AMG Estate του Schumacher

Η μαύρης απόχρωσης Mercedes-Benz C63 AMG Estate του 2010 δόθηκε στο Michael Schumacher στα πλαίσια της συμφωνίας του με την Mercedes GP Petronas Formula 1 Team βγαίνει στο σφυρί. Η νεοσύστατη τότε ομάδα ήθελε ένα μεγάλο όνομα για να αναγγείλει τον ερχομό της στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και αυτό ακριβώς βρήκε στο πρόσωπο του Michael Schumacher. Έτσι, από τον Ιούνιο έως τον Ιανουάριο του 2010, η Mercedes δάνεισε μια C63 AMG Estate στον νέο πιλότο της. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Φουλ σε εξοπλισμό και με νέα τετράδα ζάντες

Μια απλή Mercedes σε έκδοση AMG όμως δεν ήταν αρκετή για τον θρυλικό πιλότο που αποφάσισε να τοποθετήσει εξτρά εξοπλισμό στο εσωτερικό αξίας 20.000 ευρώ. Το αυτοκίνητο, περιέργως, έχει εξοπλιστεί με μια νέα τετράδα από ζάντες, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστός ο λόγος για αυτήν την αλλαγή.

Τρίτο... χέρι και 151.000 χιλιόμετρα

Ο Schumacher δεν ήταν ο μόνος κάτοχος του οχήματος καθώς το 2011 η C63 AMG Estate πουλήθηκε σε ιδιώτη από την Ελβετία ο οποίος έκανε τα περισσότερα από τα 151.894 χιλιόμετρα του οχήματος. Έπειτα, πωλήθηκε σε έναν μηχανικό της γερμανικής φίρμας μέχρι να φτάσει τελικά στον τωρινό ιδιοκτήτη που υποστηρίζει πως το αυτοκίνητο που κάποτε άνηκε στον Schumacher βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
moto