Πρώην ΟΔΔΥ: Nέες δημοπρασίες 12 & 14 Ιουνίου

4.135 Επισκέψεις στο άρθρο (5/6/2019)

Η ΑΑΔΕ βγάζει στο σφυρί πλήθος οχημάτων σε Πάτρα και Μυτιλήνη με πολύ χαμηλή τιμή εκκίνησης. Η λίστα περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα. Πάρτε μάτι.

Ιδού οι ανακοινώσεις για τις εκάστοτε δημοπρασίες, όπως τις δημοσίευσε η ΑΑΔΕ.

Για την Πάτρα: «Στις 12-06-2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ στην αποθήκη του Τελωνείου Πατρών, Κτίριο Λιμένα Γούναρη 1 Πάτρα, θα γίνει προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για να εκποιηθούν το καθένα χωριστά ή σε ομαδική εκποίηση για Ο.Τ.Κ.Ζ. (οχήματα τέλους κύκλου ζωής) και διάλυση τα παρακάτω οχήματα που προέρχονται από τα αζήτητα των Τελωνείων και τα κρατικά αποσυρόμενα από την κυκλοφορία με τιμή εκκίνησης αυτή που αναφέρεται στην διακήρυξη. Ο τόπος φύλαξης των δημοπρατούμενων οχημάτων αναγράφεται στο τέλος κάθε κατάστασης.»

Για την Μυτιλήνη: «Στις 14-06-2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ στο Τελωνείο Μυτιλήνης, θα γίνει προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για να εκποιηθούν οχήματα προς κυκλοφορία, διάλυση και Ο.Τ.Κ.Ζ. όπως συνημμένος πίνακας, με τιμή εκκίνησης αυτή που αναφέρεται στην διακήρυξη. O τόπος φύλαξης των δημοπρατούμενων οχημάτων φαίνεται στο συνημμένο πίνακα για κάθε όχημα».
 
ΠΡΟΣΟΧΗ: «Όλα τα οχήματα δημοπρατούνται σύμφωνα με τους Νέους Γενικούς Όρους Πώλησης Τροχοφόρων, οι οποίοι είναι αναρτημένοι στον ιστότοπο της Δ.Δ.Δ.Υ. (oddy.gr & gsis.gr Διαδρομή: Διαγωνισμοί/Διαβουλεύσεις/Δημοπρασίες) και όπως ορίζονται στο ΦΕΚ αρ.3420 τεύχος Β΄/25-10-2016, όπου οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες. Η συμμετοχή καθενός στη διαδικασία της δημοπρασίας προϋποθέτει την πλήρη ενημέρωση του επί των όρων πώλησης που ισχύουν. Δήλωση άγνοιας αυτών δεν γίνεται δεκτή. Στις τιμές εκποίησης των οχημάτων συμπεριλαμβάνεται ο αναλογών Φ.Π.Α. Ανακοινώνεται στους ενδιαφερομένους ότι ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές εκπρόθεσμες αιτήσεις για παράταση διακανονισμού.»

Δείτε την λίστα με τα αυτοκίνητα που θα δημοπρατηθούν στην Πάτρα και στην Μυτιλήνη.
 

MERCEDES NEW RANGE
OPEL