Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Το Opel Corsa GSi βασίζεται πάνω στο τωρινής γενιάς μοντέλο με τις απαραίτητες φυσικά αναβαθμίσεις.

Στα μηχανικά μέρη, η Opel ισχυρίζεται ότι το Corsa GSi θα επωφεληθεί από το σασί του OPC.

Πρώτες τιμές Opel Corsa GSi

8.821 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2018)

Το Corsa γίνεται το δεύτερο μοντέλο της γκάμας της Opel που λαμβάνει έκδοση GSi. Αυτές είναι οι πρώτες τιμές.

Τις πρώτες τιμές για το Opel Corsa GSi για την αγορά της Γερμανίας ανακοίνωσε η εταιρεία μέλος του γαλλικού PSA Group. Το «μικρό» της Opel θα γίνει μόλις το δεύτερο μοντέλο της γκάμας που λαμβάνει την πιο σπορτίφ έκδοση GSi μετά το Insignia, με την τιμή του να ξεκινά από 19.960 ευρώ.

Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει 17άρες δίχρωμες ζάντες αλουμινίου, ειδικό σπόιλερ οροφής και GSi προφυλακτήρες, πιο σπορ γρίλια, φιμέ τζάμια, φωτιστικά σώματα LED κ.α. Στην καμπίνα, βρίσκουμε πιο σπορ καθίσματα, αλουμινένια πεντάλ, δερμάτινο τιμόνι και το σύστημα infotainment Navi R4.0 IntelliLink.
 
Η Opel ανακοίνωσε ότι το Corsa Gsi εξοπλίζεται με έναν 1.400άρη turbo κινητήρα με την απόδοση του να φτάνει τα 150 άλογα και τα 220 Nm ροπής σε συνδυασμό με 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων που του επιτρέπει να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 8,9 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική τα 207 χλμ./ώρα.

Κατά τη ρύθμιση του κινητήρα, που αποδίδει ειδική ισχύ πάνω από 100 ίππους/λίτρο, οι μηχανικοί βελτιστοποίησαν την απόκριση με σκοπό την υψηλή οδηγική απόλαυση σε επαρχιακούς δρόμους με στροφές. Σύμφωνα με την μάρκα, ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας με εξατάχυτο κιβώτιο πυκνής κλιμάκωσης εντυπωσιάζει με την εξαιρετική ροπή του στη δεύτερη και τρίτη σχέση και με ένα σταθερό εύρος μέγιστης ροπής μεταξύ 3.000 και 4.500 rpm που έχει σχεδιαστεί ειδικά για σπορ οδήγηση.

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και οι τιμές που θα ισχύσουν για την χώρα μας από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Διαβάστε περισσότερα για το OPEL CORSA