Kαλό χώρο για τα γόνατα αλλά και για τα κεφάλια έχουν στη διάθεσή τους οι πίσω επιβάτες. Σημαντικό: το χαμηλό τούνελ της μετάδοσης.

To πορτ-μπαγκάζ των 361 λίτρων θα βολέψει μια οικογένεια. Κάτω από το δάπεδο υπάρχει εξτρα θήκη με χωρίσματα αλλά και εφεδρικός τροχός (ανάγκης).

Χώροι: Aνετη μετακίνηση για μια οικογένεια & τις αποσκευές της

223.604 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2018)

Στο εσωτερικό του Kona θα φιλοξενηθούν με άνεση τέσσερις ενήλικες επιβάτες οι οποίοι θα εκμεταλλευτούν στο έπακρο το σεβαστό μεταξόνιο των 2.600 χλστ. το οποίο με τη σειρά του φροντίζει για την παροχή ενός αξιόλογου χώρου για τα γόνατα. Αντίστοιχα ικανοποιητικός είναι και ο αέρας για τα κεφάλια των πίσω ο οποίος θα βολέψει και αναστήματα άνω του μέσου όρου. Για τη μεταφορά πέμπτου επιβάτη ο χώρος είναι επαρκής, καθώς το εσωτερικό πλάτος είναι από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας. Το τούνελ της μετάδοσης πάντως δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό –παρΆόλο που το Kona μπορεί να δεχτεί και τετρακίνηση- και δε θα αποτελέσει εμπόδιο στην άνεση του μεσαίου πίσω επιβάτη.

Το πορτ-μπαγκάζ, με περιεχόμενο όγκο στα 361 λίτρα, είναι σε ένα επίπεδο πάνω από αυτό τον καλύτερων συμβατικών μικρών και γειτνιάζει προς τα μικρομεσαία. Σαν σχήμα δείχνει λίγο ρηχό, αλλά έχει έξτρα θήκη από κάτω καθώς και κάθετα τοιχώματα που ευνοούν την όσο το δυνατόν καλύτερη εκμετάλλευσή του.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
moto