Το Renegade δεν ξεχνά το χώμα: ακόμα και δικίνητο δείχνει καλά προετοιμασμένο από πλευράς ανάρτησης τουλάχιστον.

Στην άσφαλτο η αίσθηση είναι αναβαθμισμένη. Η ανάρτηση έχει βρει μια πιο καλή ισορροπία ανάμεσα στην άνετη και τη σφικτή ρύθμιση.

Στο δρόμο: Πιο ελκυστικό για τον οδηγό

77.273 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2019)

Με όπλο τη νέα πιο ισχυρή και πιο κεφάτη «καρδιά» του, το Renegade δείχνει από την πρώτη στιγμή ότι είναι πιο ανάλαφρο στην κίνησή του. Εντός πόλης ελίσσεται εύκολα χωρίς να μεταφέρει την αίσθηση αυξημένου βάρους όπως πριν την ανανέωση. Εκτός πόλης τείνει να γίνει τόσο ευχάριστο ώστε σε προσκαλεί για σβέλτες βόλτες κάτι που δε μας είχε συνηθίσει τόσο πολύ το προ-λίφτινγκ μοντέλο. Η δύναμη δεν είναι δραματικά περισσότερη, όμως δείχνει να σου παρέχεται περισσότερη «ζωή     » σε πιο χρήσιμες περιοχές λειτουργίας. Το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη περνά γρήγορα στην επόμενη σχέση ενώ και σε χειροκίνητη-σειριακή λειτουργία έχει πολύ ενδιαφέρον (ελλείψει και paddles) διότι δέχεται ακόμα και κάποια κατεβάσματα κι ας είναι ήδη ψηλά οι στροφές του κινητήρα – κάποιες φορές θα αρνηθεί βέβαια για να προστατεύσει τον εαυτό του. Απόλυτα θετική και η ανάρτηση: σφικτή και σίγουρη αλλά ταυτόχρονα ενδοτική στη λακκούβα και χωρίς ενοχλητικές κλίσεις. Ευχάριστα ακριβές το τιμόνι, μας άρεσε γύρω από τη θέση της ευθείας, αν και μετά δείχνει κάπως «λαστιχένιο» σε αίσθηση. Τα αποτελεσματικά φρένα και το σίγουρο σε αίσθηση αριστερό πεντάλ ολοκληρώνουν την εικόνα ενός Renegade με αυξημένη αυτοπεποίθηση και όχι απλώς με μια απρόσωπη αποτελεσματικότητα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
DAF XF450
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel