Ευχάριστη σχεδιαστικά και άκρως ποιοτική κατασκευαστικά, η καμπίνα επιβατών του νέου Skoda Kamiq κερδίζει τις εντυπώσεις. Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι αξιοσέβαστος.

Ο προαιρετικός ψηφιακός πίνακας οργάνων με διαγώνιο 10,25 ιντσών είναι διαμορφούμενος και δίνει ένα high-tech «αέρα».

Στηρίζουν σωστά και δεν κουράζουν τα καθίσματα, που είναι και όμορφα στην όψη.

Εξάρι κιβώτιο για την έκδοση του 1,0 TSI με τα 116 άλογα.

Εσωτερικό: Ευχάριστη έκπληξη

110.586 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2019)

Το Kamiq είναι το δεύτερο μοντέλο της Skoda -μετά το Scala- που υιοθετεί τη νέα φιλοσοφία  εσωτερικής σχεδίασης για την οποία υπεύθυνος μάλιστα είναι ο Έλληνας Δημήτρης Δαρκούδης. Καθαρές γραμμές και μοντέρνο design συνθέτουν ένα ιδιαίτερα ευχάριστο στην όψη σύνολο, ωστόσο ακόμη πιο σημαντική είναι η αίσθηση υψηλής απτής ποιότητας. Ολόκληρο το ταμπλό και ένα τμήμα των εμπρός θυρών είναι από μαλακό πλαστικό, το φινίρισμα είναι εξαιρετικό, όπως και η συναρμογή και κάπου εδώ τα T-Roc και T-Cross αρχίζουν να νιώθουν άβολα. Παράλληλα, το Kamiq δεν ξεχνά πως πλέον ζούμε την ψηφιακή εποχή. Έτσι υπάρχει μεγάλη οθόνη στο κέντρο (στάνταρ 8 ιντσών στο μοντέλο της δοκιμής), αλλά και προαιρετικός ψηφιακός πίνακας οργάνων με διαγώνιο 10,25 ιντσών, που δίνει σαφώς high-tech αέρα στην καμπίνα. Παράλληλα υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες διασύνδεσης, με πρόσβαση στο ίντερνετ, ενώ η λίστα με τα highlights περιλαμβάνει το ηχοσύστημα 10 ηχείων και 405 Watts.

Η βασική έκδοση του μοντέλου δοκιμής είναι η Ambition, που μεταξύ άλλων προσφέρει 9 αερόσακους, στάνταρ σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, αυτόματο 2ζωνικό κλιματισμό, αισθητήρα βροχής και φώτων, μπροστινό ρυθμιζόμενο υποβραχιόνιο με αποθηκευτικό χώρο, κάμερα όπισθεν, λειτουργία Smartlink και ζάντες αλουμινίου. Επιπλέον, Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει Lane Assist (Υποβοήθηση Λωρίδας), Front Assist με City Emergency Brake και Predictive Pedestrian Protection (Εμπρός Υποβοήθηση με Πέδηση Έκτακτης Ανάγκης στην πόλη και Προληπτική Προστασία Πεζών) καθώς και Multi-Collision Brake (Πέδηση Αποφυγής Πολλαπλών Συγκρούσεων).

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
vw