Η πρώτη εικόνα της νέας υβριδικής McLaren.

Πρώτη εικόνα της νέας υβριδικής McLaren

1.533 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2020)

Την πρώτη εικόνα του νέου της μοντέλου δημοσίευσε η McLaren, το οποίο, σύμφωνα με τη φίρμα, θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά αυτοκίνητα που έχει κατασκευάσει ποτέ, αφού θα συνδυάζει υβριδική ισχύ, νέες τεχνολογίες και μικρό βάρος.

Η νέα McLaren, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, θα βασιστεί σε ένα νέο πλαίσιο από ανθρακονήματα, που ονομάζεται MCLA και θα εξοπλιστεί από ένα ολοκαίνουργιο υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης που αποτελείται από έναν turbo κινητήρα V6 και έναν μη καθορισμένο (ακόμα) αριθμό ηλεκτρικών κινητήρων. Η McLaren κάνει τώρα τις πρώτες δοκιμές του νέου αυτοκινήτου και του νέου κινητήρα σε δημόσιους δρόμους με ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο που αμάξωμα παραγωγής.
 
«Έχουμε 45 πρωτότυπα στον δοκιμαστικό στόλο», εξηγεί ο Steve White, επικεφαλής μηχανικός της ομάδας ανάπτυξης οχημάτων της McLaren. «Σε αυτά περιλαμβάνονται έντεκα« μουλάρια »που έχουν μεταμφιεστεί ώστε να μοιάζουν με άλλα μοντέλα McLaren, αν και κάτω από αυτά έχουν το νέο σύστημα μετάδοσης κίνησης και τη νέα πλατφόρμα. Είχαμε επίσης μια τροποποιημένη 600LT η οποία μας επέτρεψε να βγούμε έξω και να κάνουμε κάποιες πολύ καλές δοκιμές ελαστικών πριν προλάβει το υπόλοιπο αυτοκίνητο να είναι έτοιμο».
 
Βάσει των λεγομένων του Steve White η νέα McLaren αποτελεί ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο. Μάλιστα η μάρκα μεταξύ άλλων το περιγράφει ως το supercar της «επόμενης γενιάς».
 
Αυτές είναι οι επίσημες πληροφορίες που δόθηκαν από την εταιρεία που δηλώνει ανυπόμονη για τη στιγμή που θα παρουσιάσει το νέο της supercar μπροστά στο κοινό. Είναι δύσκολο να προβλέψουμε πότε θα κυκλοφορήσει το νέο υβριδικό βρετανικό supercar, ωστόσο από τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο δοκιμών δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί κατά το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους. Αν επαληθευτεί το προαναφερθέν διάστημα τότε η νέα υβριδική McLaren θα είναι διαθέσιμη στις αγορές εντός του 2021.

Toyota
moto