Πρώτη εμφάνιση για το... πολύχρωμο Skoda Slavia

Πρώτη εμφάνιση για το... πολύχρωμο Skoda Slavia

2.599 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2021)

Την πρώτη επίσημη εικόνα του νέου Slavia μέσω του οποίου αποσκοπεί να πάρει μεγάλο μερίδιο από την γρήγορα αναπτυσσόμενη ινδική αγορά, έδωσε στη δημοσιότητα η Skoda.

Πριν από λίγες ημέρες η Skoda δημοσιοποίησε την πρώτη teaser εικόνα του Slavia και σήμερα η εταιρεία πήγε ένα βήμα παραπέρα δείχνοντας για πρώτη φορά το τσεχικό υπερυψωμένο σεντάν με ένα πολύχρωμο καμουφλάζ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Διαγωνισμός για το καμουφλάζ

Πέραν της πρώτης επίσημης εμφάνισης του μοντέλου, η μάρκα επισημαίνει πως το συγκεκριμένο καμουφλάζ επιλέχθηκε μέσω διαγωνισμού από επαγγελματίες και εκκολαπτόμενους σχεδιαστές στην Ινδία. Νικητής του διαγωνισμού ήταν ο Shreyas Karambelker, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Πράγα όπου θα συναντήσει τον επικεφαλής της Skoda Design, Oliver Stefani.

Πλατφόρμα από το Kushaq

Επιστρέφοντας στο μοντέλο να θυμίζουμε πως το νέο Slavia αναμένεται να βασιστεί πάνω στη MQB-Α0-ΙΝ πλατφόρμα του VW Group που χρησιμοποιεί επίσης το Kushaq, το SUV της φίρμας που προσφέρεται στην Ινδία. Η γκάμα των μοτέρ αναμένεται να αποτελείται από έναν 1.000άρη κινητήρα βενζίνης 115 ίππων και έναν 1.500άρη 150 ίππων σε συνδυασμό με ένα 6άρι μηχανικό, ένα αυτόματο 6 σχέσεων κιβώτιο ή ένα 7άρι διπλού συμπλέκτη. 

Σύντομα το ντεμπούτο του 

To Slavia θα είναι μικρότερο από την Octavia και την Superb που προσφέρονται επίσης στην Ινδία. Η Skoda δεν έχει ανακοινώσει πότε θα γίνει το ντεμπούτο του, υπολογίζουμε ωστόσο πως θα το δούμε μέσα στους επόμενους μήνες, πριν έρθει το 2022.

Το νέο σεντάν της Skoda με πολύχρωμο καμουφλάζ!
- H πρώτη επίσημη εικόνα του Skoda Slavia.
- Ντεμπουτάρει σύντομα.
- Πιθανότατα μόνο με μοτέρ βενζίνης
- Το καμουφλάζ επιλέχθηκε έπειτα από διαγωνισμό!
 Θεωρείς πως θα είχε θέση το μοντέλο στην ευρωπαϊκή γκάμα της Skoda;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
moto