3 φωτογραφίες »

Η επίσημη εικόνα του νέου Honda Civic.

Πρώτη επίσημη «γεύση» του νέου Honda Civic

8.272 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2021)

Η νέα γενιά του Honda Civic θα παρουσιαστεί σε λίγες ημέρες από σήμερα, ωστόσο η ιαπωνική μάρκα θέλησε να κάμψει κάπως την αγωνία του κοινού δίνοντας στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα του μοντέλου!


Η Honda παρουσίασε αρχικά το Civic της 11ης γενιάς με τη μορφή ενός μοντέλου προπαραγωγής τον Νοέμβριο του 2020. Μάλιστα τότε η μάρκα είχε πει πως το μοντέλο παραγωγής θα είχε ελάχιστες διαφοροποιήσεις. Πλέον η ιαπωνική εταιρεία επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της, δίνοντας στο φως της δημοσιότητας την πρώτη επίσημη εικόνα του ολοκαίνουργιου Civic, πριν την υλοποίηση της επίσημης πρεμιέρας του στις 28 Απριλίου.
 
Όπως μπορούμε να δούμε το μπροστινό μέρος του μοντέλου παραγωγής διαθέτει τους ίδιους προβολείς με το Civic Prototype. Η γρίλια παραμένει βαμμένη σε μαύρο χρώμα, όμως η διαφοροποίηση του μοντέλου παραγωγής από το πρωτότυπο είναι η ενσωμάτωση των φώτων ομίχλης σε νέα, διαφορετικά μαύρα καλύμματα στις άκρες του προφυλακτήρα. Παράλληλα η Honda επέλεξε έναν πιο συντηρητικό σχεδιασμό πλέγματος στο μέρος της γρίλιας που βρίσκεται χαμηλά.
 
Από κι και πέρα από την εικόνα που δημοσίευσε η Honda προκύπτει πως διαθέσιμη θα είναι και η επιλογή της ηλιοροφής, προφανώς για τις πιο πλούσιες εκδόσεις, ενώ παρατηρούμε πως οι ζάντες θα έχουν δίχρωμο φινίρισμα.Η Honda δεν δημοσίευσε κάποια εικόνα του πίσω μέρους, όμως στο παρελθόν έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες από την κινεζική έκδοση του Civic. Από αυτές είχαμε δει πως τα φωτιστικά σώματα δεν είναι τόσο φανταχτερά όσο του πρωτότυπου, όμως διατηρούν το ίδιο σχήμα. 
 
Για το εσωτερικό δεν υπάρχουν εικόνες, αλλά γνωρίζουμε πως η κεντρική οθόνη αφής στο εσωτερικό του Honda Civic θα έχει μέγεθος 9 ίντσες, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων. Η ιαπωνική μάρκα θα διαθέσει το δημοφιλές μοντέλο σε hatchback και σε σεντάν εκδόσεις, ενώ φυσικά μέρος της γκάμας θα είναι μια έκδοση Type R.
 
Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο θα υπάρξουν στις 28 Απριλίου.  

Σχολιάστε
Διαβάστε περισσότερα για το HONDA CIVIC