3 φωτογραφίες »

Οι άνθρωποι της γερμανικής φίρμας βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο εν λόγω μοντέλο.

Πρώτη ματιά στο νέο VW Golf βάγκον

2.803 Επισκέψεις στο άρθρο (19/5/2020)

Τη δυνατότητα να ρίξουμε μια καλή ματιά στο νέο βάγκον Volkswagen Golf μας δίνουν εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.


Όπως όλα δείχνουν οι άνθρωποι της γερμανικής φίρμας βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο εν λόγω μοντέλο, το οποίο εντοπίστηκε από τους κατασκόπους σχεδόν χωρίς καμουφλάζ, στοιχεία που συνηγορούν πως η εξέλιξή του έχει πλέον περάσει στο τελικό στάδιο.
 
Το πιο πρακτικό Golf φαίνεται να μην κρύβει κάποια έκπληξη στον σχεδιασμό του, ο οποίος είναι πολύ οικείος. Το εμπρόσθιο άκρο είναι προφανώς σχεδόν πανομοιότυπο με αυτό που ήδη έχουμε δει από το hatchback Golf, ενώ το υπόλοιπο μέρος είναι επίσης έτσι όπως θα περίμενε κανείς. Αξίζει να σημειωθεί πως οι γερμανοί μηχανικοί φαίνεται πως θέλησαν να κρατήσουν κρυφό το πίσω μέρος προσπαθώντας με λευκά αυτοκόλλητα καμουφλάζ να κρύψουν τα νέα χαρακτηριστικά. Ωστόσο με μία πιο προσεκτική ματιά αντιλαμβανόμαστε πως τα LED φωτιστικά σώματα είναι πιο λεπτά και επιμηκυμένα σε σχέση με αυτά του προηγούμενου μοντέλου.
 
Η Volkswagen θα προσφέρει το Golf Variant στην Ευρώπη υιοθετώντας πιθανότατα μηχανικά σύνολα του νέου Golf. Ίσως αυτό να ισχύσει και για τις περεταίρω εκδόσεις όπως για παράδειγμα μία plug-in υβριδική GTE, μια πετρελαιοκίνητη GTD και ένα πιο ισχυρό «R». Σύμφωνα με φημολογία που έχει αναπτυχθεί δεν αποκλείεται λίγο αργότερα να έρθει και ένα πιο «σκληρό» Alltrack μοντέλο.
 
Μέχρι στιγμής η μάρκα δεν έχει αναφέρει κάποια πιθανή ημερομηνία για την παρουσίαση ωστόσο αυτό θα μπορούσε να συμβεί προς τα τέλη του 2020.

ELASTIKA 2024
vw