Στη δημοσιότητα ήρθε η πρώτη teaser εικόνα του Polestar 2.

Πρώτη teaser εικόνα του Polestar 2

1.959 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2019)

Στη δημοσιότητα ήρθε η πρώτη teaser εικόνα του Polestar 2. Δείτε περισσότερα.

Το Polestar 1 είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό και όπως φαίνεται ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε και το δεύτερο μοντέλο της φίρμας το Polestar 2.
 
Η πλήρης αποκάλυψη του μοντέλου αναμένεται να λάβει χώρα κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες εβδομάδες (χωρίς να υπάρχει ακόμα η ακριβής ημερομηνία), ωστόσο μέχρι τότε καλό θα είναι να ρίξουμε μία ματιά στην teaser εικόνα που δημοσίευσε η μάρκα.
 
Όπως βλέπουμε το πίσω μέρος του επερχόμενου Polestar 2 χαρακτηρίζεται από καμπυλόγραμμη σχεδίαση, αλλά και μία λεπτή φωτεινή ράβδο που ενώνεται με τα επίσης λεπτά φωτιστικά σώματα.
Το νέο μοντέλο της Polestar θα είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα προσφερθεί από αυτή, με την αυτονομία του να φτάνει τα 482 χιλιόμετρα περίπου, ενώ η ισχύς του θα κυμαίνεται κοντά στους 400 ίππους. Τα παραπάνω στοιχεία είναι επιβεβαιωμένα από τη μάρκα, η οποία σημειώνει πως σύντομα θα επιστρέψει με περισσότερες πληροφορίες.
 
Από κει και πέρα να σημειώσουμε πως ο ερχομός του Polestar 2 θα προσφέρει ένα αντίπαλο στο Tesla Model 3 και για αυτό ακριβώς το λόγο το κόστος απόκτησής του θα είναι παρόμοιο με αυτό του αμερικανικού ηλεκτρικού σεντάν. Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως όταν θα πραγματοποιηθεί το ντεμπούτο του Polestar 2 θα περιλαμβάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου HMI Google Android, που αποτελεί την αυτοκινητιστική έκδοση του Google Assistant.
 
Περισσότερες πληροφορίες ακολουθούν προσεχώς. Μείνετε συντονισμένοι.

Mercedes
skoda