To σκίτσο που δείχνει το αναβαθμισμένο Niva.

Πρώτο σκίτσο για το ρωσο-γερμανικό Lada Niva

10.536 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2020)

Ρώσος επιχειρεί να κατασκευάσει στην Γερμανία μια αναβαθμισμένη έκδοση του Lada Niva, προσφέροντας στο SUV πιο «άγρια» και μπρουτάλ εμφάνιση.


Πριν από δύο μήνες σας είχαμε ενημερώσει πως μια γερμανική εταιρεία ενός Ρώσου με όνομα Υuri Postnikov ήθελε να πάρει άδεια από την AvtoVAZ για την παραγωγή αρκετών Lada Νiva με σκοπό να τα διαθέσει στην ευρωπαϊκή αγορά, από την οποία αποσύρθηκε πρόσφατα η ρωσική φίρμα.

Η Partisan Motors φαίνεται πως πήρε το πράσινο φως και πλέον έχει αρχίσει να κατασκευάζει μια βελτιωμένη και αναβαθμισμένη έκδοση του Lada Niva με σκοπό να τα πουλήσει με τιμή από 19.900 ευρώ μέσα από συγκεκριμένες γερμανικές αντιπροσωπείες.

Σε σχέση με το γνωστό μας Niva, η ρωσικoγερμανική έκδοση λαμβάνει έναν μεγάλο αεραγωγό στον καπό, νέο προφυλακτήρα με σύστημα ρυμούλκησης, νέο σετ από ζάντες που είναι τυλιγμένες σε ελαστικά BF Goodrich για κάθε τερέν, πιο μυώδη φτερά, ράγες στην οροφή, μεγαλύτερα σκαλοπάτια στο πλαϊνό μέρος και δερμάτινο εσωτερικό. Το σκίτσο που βλέπετε είναι το μόνο απτό πράγμα που έχει στην διάθεσή της αυτή την στιγμή η Partisan Motors.

Λεπτομέρειες για το τι θα υπάρχει κάτω από το καπό δεν υπάρχουν αλλά το πιθανότερο είναι πως ο 1.700άρης ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης των 83 ίππων θα συνεχίσει να δίνει το παρών σε συνεργασία με το 4άρι μηχανικό κιβώτιο και το σύστημα τετρακίνησης της φίρμας προσφέροντας τις ίδιες αδιάφορες επιδόσεις.

Η παραγωγή θα περιοριστεί στα 50 αυτοκίνητα.
 

Mercedes
moto