Η teaser φωτογραφία.

Πρώτο teaser για την ρετρό Berlinetta Aero

1.763 Επισκέψεις στο άρθρο (19/5/2020)

H Touring Superleggera αποκάλυψε την πρώτη teaser φωτογραφία της επερχόμενης Berlinetta Aero. Διαβάστε τι γνωρίζουμε για το μοντέλο.


H Τοuring Superleggera έδωσε στο φως μια teaser φωτογραφία του πιο πρόσφατου δημιουργήματός της που έχει την ονομασία Berlinetta Aero.

Πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή ενώ παράλληλα, και η εικόνα που ήρθε στην δημοσιότητα δεν αποκαλύπτει πολλά για το επερχόμενο μοντέλο. Φαίνεται πως το αυτοκίνητο θα είναι δίθυρο και ότι οι θόλοι του τόσο μπροστά όσο και πίσω θα είναι ιδιαίτερα μυώδεις ενώ η οροφή φαίνεται πως είναι πολύ κατακλινής. Ένα πρώτο συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως το μοντέλο θα είναι παρόμοιο με την Touring Superleggera Disco Volante που είναι γνωστό πως βασίζεται πάνω στην Alfa Romeo 8C Competizione.

Στον ιστότοπο της Touring Superleggera γίνεται λόγος πως η Berlinetta Aero θα «ακολουθήσει τα χνάρια της εξαιρετικής Alfa Romeo 8C 2900 B Speciale Tipo Le Mans». Το αυτοκίνητο είχε κάνει μια μνημειώδη εμφάνιση στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood το 2010 και ήταν προγραμματισμένο να κάνει το ίδιο και η Berlinetta Aero, πριν αναβληθεί το event λόγω της πανδημίας.

Η Alfa Romeo 8C 2900 B Speciale Tipo Le Mans εξοπλιζόταν με ένα 8κύλινδρο σε σειρά κινητήρα 2,9 λίτρων με ισχύ 220 άλογα αλλά είναι σίγουρο πως το μοντέλο της Touring Superleggera θα είναι πολύ πιο ισχυρό και πως κατασκευαστούν ελάχιστα αυτοκίνητα.

Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές σύντομα.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN