Πρώτο teaser της ηλεκτρικής Mercedes-Maybach EQS SUV

3.000 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2021)

Την πρώτη teaser εικόνα του υπερπολυτελούς SUV της EQS που θα έχει την υπογραφή του τμήματος Maybach, έδωσε στη δημοσιότητα η Mercedes.

Η Mercedes παρουσίασε το πλάνο που έχει καταρτίσει υπέρ της ηλεκτροκίνησης, ανακοινώνοντας ανάμεσα από άλλα πως κάθε νέο μοντέλο από το 2025 και έπειτα θα έχει και μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση να το συνοδεύει. Ένα από τα αυτοκίνητα αυτά θα είναι μία πολυτελής έκδοση Maybach του SUV της EQS για το οποίο η γερμανική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser εικόνα.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Μέχρι στιγμής ελάχιστα πρωτότυπα της EQS SUV έχουν φωτογραφηθεί από κατασκόπους τους τελευταίους μήνες και το καμουφλάζ δεν μας άφηνε να προσδιορίσουμε πόσο θα μοιάζει το νέο SUV μοντέλο με την EQS σεντάν. Ωστόσο η νέα εικόνα της έκδοσης Maybach επιβεβαιώνει ότι η EQS SUV θα έχει μοναδικά πίσω φώτα LED για να ξεχωρίζει από το σεντάν, αν και η υπογραφή είναι παρόμοια. Επιπλέον μπορούμε να διακρίνουμε το σήμα Maybach στην πίσω κολόνα, αλλά και τη διχρωμία που υπάρχει μεταξύ μαύρου και κόκκινο χρώματος.
 
Οι τεχνικές λεπτομέρειες του μοντέλου δεν είναι ακόμη γνωστές, ωστόσο το πιθανότερο είναι πως δε θα παρεκκλίνει από την υπάρχουσα EQS. Αυτό σημαίνει ότι θα βασίζεται σε μία ειδική ηλεκτρική πλατφόρμα και πιθανότατα θα διαθέτει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες. Όπως και να έχει περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν προσεχώς αφού το πλάνο εξηλεκτρισμού της Mercedes βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.  

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
skoda