Βλέπετε το SsangYong Korando.

Ψάχνει αγοραστή για τη Ssangyong η Mahindra

1.751 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2020)

Νέο ιδιοκτήτη ψάχνει για τη Ssangyong η Mahindra, η οποία όπως φαίνεται θέλει να απεμπλακεί από το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της κορεατικής μάρκας.

Την είδηση αυτή αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, φιλοξενώντας ταυτόχρονα και δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της Mahindra, Pawan Goenka. «Η Ssangyong χρειάζεται έναν νέο επενδυτή. Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία για να δούμε αν μπορούμε να εξασφαλίσουμε επενδύσεις», ήταν τα λόγια του επικεφαλής του ινδικού κολοσσού.
 
Η Mahindra κατέχει μερίδιο 75% στη Ssangyong, έχοντας σώσει τη φίρμα από βέβαιη πτώχευση το 2010, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να πάρει το απαιτούμενο κέρδος το οποίο υπολόγιζε. Έτσι τον περασμένο Απρίλιο, ανακοίνωσε ότι δεν θα επενδύσει περαιτέρω και σήμερα ήρθε στη δημοσιότητα η είδηση πως βρίσκεται σε αναζήτηση νέου επενδυτή, με σκοπό να αναλάβει τα «ηνία» της επιχείρησης.
 
Όπως φαίνεται παρά το γεγονός πως η Ssangyong εργάζεται πάνω στην κατασκευή SUV που έχουν την τιμητική τους τόσο στην ευρωπαϊκή αγορά, όσο και σε άλλες αγορές του κόσμου, δεν έχει καταφέρει να σημειώσει τις πωλήσεις που θα την καθιστούσαν κερδοφόρα.
 
Τέλος να σημειωθεί πως μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει στο προσκήνιο κάποιο όνομα πιθανού ενδιαφερόμενου.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda