Προς πώληση βρίσκεται μια McLaren F1, η οποία έχει διανύσει τα λιγότερα χιλιόμετρα στον κόσμο.

Αυτή η F1 είναι επί του παρόντος στην κατοχή του Tom Hartley Jnr.

Πωλείται αμεταχείριστη McLaren F1

2.064 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2017)

Προς πώληση βρίσκεται μια McLaren F1, η οποία έχει διανύσει τα λιγότερα χιλιόμετρα στον κόσμο, όντας σε θέση να αποσπάσει ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Αυτή η F1 είναι επί του παρόντος στην κατοχή του Tom Hartley Jnr και φέρει τον αριθμό 60 από τις 64 συνολικά μονάδες που κατασκευάστηκαν. Ωστόσο το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι το κοντέρ της έχει γράψει μόλις 239 χιλιόμετρα, τα οποία λογίζονται ως μέρος των δοκιμών που πραγματοποίησε η εταιρεία πριν παραδώσει το αυτοκίνητο.
 
Κατά συνέπεια το βρετανικό μοντέλο δεν έχει οδηγηθεί ποτέ από το 1997 που παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της μέχρι και σήμερα.
Ανάλογη εικόνα έχουμε και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου το οποίο είναι ακόμα τυλιγμένο με τα προστατευτικά υλικά, όντας κυριολεκτικά καινούργιο.
 
Επιπλέον το συγκεκριμένο μοντέλο συνοδεύονται με ένα εξαιρετικά σπάνιο ρολόι χειρός TAG Heuer, το οποίο φέρει χαραγμένο τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου, μία έξτρα εξάτμιση τύπου F1 LM και ένα πρόσθετο τιμόνι τύπου GTR.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σε ότι αφορά το ποσό με το οποίο μπορεί να ολοκληρωθεί η πώληση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, αυτό εκτιμάται περίπου στα 20 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 17 εκατομμύρια ευρώ).   

Hyundai
skoda