Κάψανε λιγότερο από diesel
Ford Kuga & Toyota RAV4: Ατμοσφαιρικές SUVάρες με πολλά γκάζια!

Ford Kuga & Toyota RAV4: Ατμοσφαιρικές SUVάρες με πολλά γκάζια!

45.153 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2022)

Για όσους δεν το γνωρίζουν, Ford Kuga και RAV4 είναι τα μοναδικά Plug-in υβριδικά με ατμοσφαιρικούς βενζινοκινητήρες. Πάμε να δούμε πώς λειτουργούν τα δύο ατμοσφαιρικά PHEV, με την βοήθεια των μετρήσεων και του AutoΤρίτη Test Center.

Ατμοσφαιρικά & 2,5λιτρα που καίνε σαν... 1.000άρια!

Γιατί σε μία αγορά όπου το turbo κυριαρχεί, τα Plug-in υβριδικά Ford Kuga και RAV4 μένουν πιστά στην ατμόσφαιρα; Ναι, τα δύο συγκεκριμένα plug-in είναι τα μοναδικά που χρησιμοποιούν ηλεκτροκινητήρα και βενζίνη με «ατμόσφαιρα». Αυτό συμβαίνει για λόγους οικονομίας, όπως διαπιστώσαμε στις μετρήσεις του AutoΤρίτη Test Center. Αμφότερα είναι άκρως φειδωλά στην κατανάλωση, ταιριάζοντας στην ανάγκη του σήμερα να καίνε τα μισά, με τον οικολογικό προσανατολισμό τους να ενισχύεται ακόμη περισσότερο από τον μικρότερο αριθμό εκπομπών αέριων ρύπων CO2, συγκριτικά με ένα turbo Plug-in υβριδικό. Ας δούμε πώς λειτουργούν με περισσότερες λεπτομέρειες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Σχολιάστε
dokimi-Ford-Fiesta-fl-mhev-125-mt6-2
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel